bajs

tröståt just fyra våfflor med massa socker, fucking pig är jag.


Jaja, jag tröstar mig med att kolla in söta bilder när jag känner mig fläbbig och äcklig, som den här som evelina fotat.


Therese <3

Världens vackraste, underbaraste, sötaste vän. I miss u! :(
Dumma som bor så långt bort, eller mest dumma mig som inte är så rik att jag kan hälsa på typ hela tiden, inte ens så rik så jag kan telefonterrorisera dig speciellt ofta..haha..fast det kanske du ska vara tacksam för? ;)

Iallafall, jag saknar dig! Hade behövt dig nu :(

(stal bilden från therese superbra blogg)



Dagens låt?

Hahahaha..min humor är såå sämst!


Adolf Hitler, 3 år

Vissa saker gör mig så förbannad. Som att äckliga nazist-föräldrar får döpa sitt gulliga barn till Adolf Hitler, Fyfan. Antagligen kommer de också fylla hans huvud med fördomar och hat.

Han kommer nog möta mycket avsky bara pga namnet hans föräldrar gav honom. Men det värsta är att de antagligen kommer uppfostra honom till att bära namnet med stolthet och klottra nazist-symboler i varenda hörn han ser.

Stackars barn.

Nu ska jag vara riktigt sådär extrem och säga att barn borde tas ifrån föräldrar som är rasister/nazister eller överhuvudtaget lär ut hat och intolerans.

Jag accepterar och respekterar alla människor så länge de inte skadar andra, det är vad min mamma lärt mig.

Här är en bild på lilla Hitler med pappa och mamma (som ser ut som typiska trailer-trash nassar).




För att läsa artikeln i aftonbladet (som handlar om tårta) klicka HÄR

Linas kvällsbok

Någon mer än mig som är helt efter och inte redan sett denna film för 100 år sen? Iallafall sjukt kul/bra/ disturbing film.

Tror dock jag skulle yckt den va bättre om jag känt igen mig mer i den..men så är det med alla tonårs-filmer.

Jag var aldrig normal tonåring. Jag lekte vuxen med vuxna pojkar när jag va 15 år, och innan det var jag bara utmobbad nörd som satt hemma med sina böcker. HAHAHA.

Iallafall, Rickard Roxvall som spelar "Danne" i filmen (som är med på framsidan) gör ett sjukt bra jobb. Han överskuggar helt klart de andras skådespelarinsatser.

sevärd film!


fatty-fat is back

Ska btw dieta imorgon igen. Hmm..tror det blir att leva på ägg och frukt :) Funkar nog superbra. Typ mindre än 100 kcal om dagen om man äter en äggvita och en clementin, det ni. (En normal diet ska ligga på 1500-2000 kcal.)

förspel är överskattat

Det har jag alltid tyckt, trots förfäran från min omgivning. Förspel ger mig ingenting helt enkelt, kan detta ha någon koppling till min totala brist på tålamod? Haha. Jag vill bara köra pang-på-style faktiskt.

Forskare håller nu med mig! Hurray! Även om svenska kvinnor inte gör det enligt aftonbladets undersökning där i skrivande stund över 60% anser att förspel INTE är överskattat.

Well, jag är en förnuftig människa som tror på forskning iallafall, fuck you bitches and förspels-hoes.

För att läsa om detta och rösta vad ni tycker, klicka HÄR.

bekanta?

Jag har tydligen bekanta här i karlstad som jag aldrig hört talas om. Sjukt spännande, haha. Får se hur detta slutar?
Undrar varför man skulle tro att jag är bekant med dom? HMMM...spännande!
Inte direkt som jag har så många bekanta i Karlstad att jag glömmer folk, haha.

Fuck, hatar karlstad. Skulle jag vara i Stockholm skulle jag dansat röven av mig just nu stripper-style i någon slutty outfit. Bajs-Karlstad!

Beyoncé - Single Ladies (Put A Ring On It)

Älskar  videon, deras dans, deras kroppar, låten..allt <3

Youtube är horigt "Inbäddning inaktiverad på begäran" förstår ni, men klicka HÄR för att se videon.



päls by tobias




klickbara bilder!

            

jooo förresten

Ifall någon missförstått detta så vill jag bara tala om att jag fortfarande är singel ;P

Lär er hyffs people!

Alltså, jag blir galet irriterad på människor som är rude. Vet inte om dom inte kan använda hjärnan eller om dom bara inte bryr sig om ifall de förstör för andra.
Som idag, när jag skulle åka buss hem. Det stod massa människor i busskuren och väntade på olika bussar, men ingen satt ner på bänken. WHY? Jo, för en gubbe som stod brevid bänken använde den till att ställa sin väska på. Och då menar jag ingen liten tygbag eller ryggsäck, utan en stor fet, resväska med hjul på.

Jag är alltså latast i världen och står aldrig om jag inte absolut måste.

Men där stod den jävla väskan och tog upp hela bänken så vi fick alla stå där och bli trötta i fötterna. WTF liksom?! Ohyffsade gubbjävel.

det kan visst komma rök utan eld.

Alltså, fy vad jag känner mig klantig just nu.  Som världens mest klantiga idiot-bebis. Jag sitter just nu framför tvn hemma hos Linus med rinnande ögon, och dom rinner tyvärr inte för att jag är ledsen.
 Sådan tur har man ju tyvärr inte, nej, de rinner för att det svider av röken som ligger så tung i hela lägenheten att man ser den, ja, man verkligen SER hur den rör sig.

En lukt av bränt sticker mig i näsan och när jag andas in känns det som att smaken av bränt lägger sig på tungan.

Detta trots öppna fönster och mina löjligt meningslösa försök att i panik vifta bort röken med en handduk.
Vad beror detta på, kanske ni frågar er själva?

Jo, så går det när Pixi ska rosta bröd. Jag förvandlar en vanlig brödrost till något farligt.

Tur att Linus inte kommer hem än på ett tag. Om inte röken hinner försvinna så har jag kommit fram till två olika alternativ till hur jag ska hantera det.

1. Jag flyr innan han kommer hem och byter nummer. Får nog även flytta bort ett tag tills han slutat försöka få tag på mig.

2. Jag skriker hysteriskt när han kommer hem att det är rök överallt och jag tror att det brinner. Då blir han bara glad och lättad när det inte gör det och bryr sig därför inte om att skälla.



Jag just nu, mitt i röken, relativt nyvaken och helt osminkad.





update:

En granne knackade just på och talade om att det luktar bränt i hela trappuppgången och att de blev oroliga att det "hänt något". Kul att svara "Nej, jag rostade bara bröd". Fuck. Hahaha.

Kom på att nu kommer alla Linus kläder och grejer som är framme att lukta likadant. HAHA, jag hatar mig själv :(

Igår

Såhär såg vi ut när Mysen fyllde år igår. Kjolen har jag fått av Linus <3

T-shirten My har på sig fick hon i present av mig och Linus, jag vill också ha en sån, den är fett het! ;P


ja må hon leva..

Vaknade just och sjöng för Mysen. Jag väckte henne med frukost på sängen och presenter utan pappa. Stackars My. Pappa är bara sur och har varken sagt "grattis" eller godmorgon" ännu.

Till råga på allt glömde jag texten efter första meningen

-Ja må hon leva, Ja må hon leva..*lång paus* Ja visst ska hon leva..HURRA HURRA HURRA HURRA!

Haha, stackars Mysen, men jag fick hjärnsläpp. Sen fick hon världens äckligaste kaffe också..men jag har aldrig gjort kaffe förut ju.


tröttaste horan i stan?

Fy vad jag är trött. Jag har för länge sedan passerat den där gränsen till att vara smärtsamt trött, sådär så man inte ens orkar gå och lägga sig. Att lägga sig i sängen känns helt enkelt alldeles, alldeles för ansträngande. Så man nästan börjar gråta av bara tanken på att behöva släpa sig hela 2 meter över rummet till sängen (eller jao, bäddsoffan alltså).

Så vad beror detta på?

Jo, idag gick jag upp hyffsat tidigt och sprang lite secret B-day ärenden (mysen fyller 18) i butiker medan Linus jobbade, Jag släpade mig även till Rusta. Linus bor INTE nära Rusta om någon nu skulle få för sig något så dumt. Nej,neeej..det tog minst 25 minuter att gå dit bara :(

När jag kom hem igen hade Linus slutat och satt vid datorn och nördade. NAJJS, nu får jag softa och gosas tänkte jag lyckligt, men ack vad jag misstog mig där.

Vi skulle minsann till Bergvik och kolla på kameror eftersom min tydligen inte duger..hmppf..kamera-snobb! Bara för min kamera är en miljon år gammal, tung, fet och dör hela tiden liksom...

Iallafall slutade det istället med att jag fick stå utanför en miljard olika provrum i klädbutiker medan den divan provade alla kläder han kunde hitta. Jag skojar inte. Han provade alltså samma byxor, i samma storlek men i olika färger. WHY?! Man ser väl hur dom sitter om man provar ett par bara? Det är ju helt ologiskt!

Plus att han stod och diva-putade med munnen mot spegel,och rättade till håret med ett fundersamamt ansiktsuttryck i flera minuter för varje plagg han provade. Plagget ser likdana ut oavsett hur håret ligger liksom, JAG LOVAR!

Men massa cred till honom för excellent taste när det gäller kläder iallafall ;) Och massa söt är han som köpte present till Mysen och som handlade tårt-ingridienser med mig.

Jag sover hemma hos pappa inatt och jag hatar det. Varför gör jag det ens?

Just det, My fyller år ja..så var det visst.

GRATTIS MYSEN.

ska sova nu..jag bara flummar ändå..så ni får en flummbild.




Skins

Har börjat kolla på den superbra serien Skins och ångrar bara att jag inte började följa den för länge sen. Ladda ner omedelbart, köp dvd, eller följ den på kanal 5 sent på kvällen en dag i veckan.


Typ en trailer:




Tydligen är jag "jätte lik" April Pearson som spelar Michelle när jag är osminkad. för då får vi precis samma "trötta utseende".

Haha. Själv tycker jag isåfall snarare att likheten sitter i brist på överläpp, ett symptom jag brukar kalla micro-överläpp, för det låter ju lite coolare.




Jag kan inte äta kött längre.

Jag har inget emot att folk äter kött, så länge dom är medvetna om vad de äter och vart deras mat kommer ifrån. Så länge dom inte lever i någon slags löjlig förnekelse och vägrar tänka på hur hamburgaren dom slafsar i sig kom till. Därför tycker jag att alla borde se det här klippet. Bara så ni vet å har vi inte bättre regler inom EU än dom har i USA, snarare tvärtom. Ifall ni gått omkring och trott det.

Folk som säger eller tänker saker i stil med "Nej, jag hatar att se sånt" kan ju fundera på hur de kan äta kött om de inte ens klarar av att se vart det kommer ifrån?


FYI

Jag älskar att jag inte ser ut som en gammal kärring. Man behöver inte klä sig i fotsida långklänningar och koftor eller sätta upp håret i en gumknut á la teskedsgumman för att man fyllt 20 år. Sådana människor föraktar jag, sådana där tråkiga förtids-kärringar.

Godnatt :)



Jag idag

Fortsätter låna pojk-kläder.





Miami ink

Vräkte just i oss äckligt mycket mat, namnam! Jag blir alltid superlycklig när jag får äta god mat, sådär så jag sitter och nynnar glatt på någon låt medan jag äter. Haha. Som ett litet barn, vilket jag uppenbarligen ÄR enligt Linus och pappa :(

 SÅ INTE SANT!

Kände mig typ som ett olydligt barn förut, hatar det. Då kan jag lika gärna bo hos pappa liksom. Fast jag är nog lite stökig och oansvarig..men ändå.

Sitter och ser på Miami ink och vill tatuera mig SO BAD. Jag ska tatuera lite stjärnor, en ponny, en bakelse, krambjörnar och text på tyska.

Sen ska jag pierca mig på tre nya ställen.

Give me monaaaaay! :(

Anna och Jag.

Jag tvilling-sminkade oss. Haha. Anna är så söt <3


Lördag

Dagen i korhet: Väcktes av att någon låg brevid mig och pratade i telefonen klockan nio imorse. Surade tills klockan tolv då jag mötte främmande människor utan något annat än t-shirt och trosor på mig.

Surade lite mer över väckningen vid nio, klädde mig och sminkade mig i över en timme bara för att jäklas (muhaha) som hämnd.

Sprang runt lite i affärer för divan skulle köpa ett par löjligt dyra byxor han lagt undan. Fick lite kläder och förlät såklart den brutala väckningen direkt.

Gick runt glad som en liten solstråle och myste vid tanken på min nya fina kjol, med paljetter, ASHET.

Tvingade med Linus hem till My för att  vara lite social och  hjälpa till att städa...eller okej..jag städade inte, men Linus diskade världens äckligaste disk medan jag sminkade Anna :)

Sedan gick vi till ica och jag fick en ny lotion för extra torr hud eftersom jag kliar så jag blir galen annars. Så handlade vi mat också.

När vi kom hem lagade vi mat och nu vräker vi i oss chips, yummy in the tummy.

Bilder kommer väl..jag är äckligt snygg idag.

If you seek Amy

Jag kände mig helt jävla retarded tidigare ikväll när My berättade att dom vägrar spela låten "if you seek Amy" med Britney Spears. Jag fattade inte alls vad som skulle vara oanständigt med den fina låten som jag spelat sönder i min mobil. Hon gav mig den där sluta-vara-blond-blicken som hon brukar köra med när jag varit riktigt korkad, samtidigt som hon suckade.

-IF YOU SEEK AMY? Fattar du nu?

Nej, det gjorde jag såklart inte förrän hon upprepat meningen några gånger.

- f u c k me. (om man säger bokstäverna)

well, jag är blond. Min nyaste favoritlåt visade sig vara lite naughty, BONUS.


Fredag and shit

Haha..haha..jag har för tillfället blivit utbytt mot ett par hantlar. Förnedrande men absolut sant faktiskt! Jag sitter och lyssnar på stön och flåsande och fnissar inombords. Så osexigt när pojkar tränar tills dom gör sexljud, HAHAHA. JAG DÖÖÖR.

Iallafall så var vi på Mcdonals förut med två fulla flickor, en slampa och ett sött litet pucko <3

Kvällens kläder dådå, ja, jag är lite tjock, men het ändå:








förnedring

Usch och fy vad förnedrande det är när någon man älskar är våldsam mot en. Även om det kanske inte gör så ont så känner man sig bara så fruktansvärt förudmjukad när man blir slagen. Jag grät som en bebis förut och nu känner jag mig lite löjlig för det. Men jag kände mig bara så äckligt värdelös. Men några förlåtpussar och ännu fler förlåtkramar gjorde det bra igen.

Är iallafall sjukt stressad nu eftersom jag sitter här invirad i ett blått badlakan och stör syrrans lilla förfest, Haha. Ska iväg typ..nu egentligen..fan för att jag inte kan hålla koll på klockan.

well..pusspuss!

kittycat

Allvarligt talat; jag vill ha ha en misse, en kissemjoow, en liten söt hårboll som bara älskar en och hårar ner. Jag tänker på det varje dag och är helt enkelt så gott som besatt av tanken på att skaffa en katt.

Den ska heta Mr Prince Cherri-Doe och ha ett rosa halsbad med blingbling. Han ska vara äckligt bortskämd och älska bara mig.

Buhää...jag vill ha en katt :(

Jag igår.


ska man byta smink-stil kanske?

Ser så sjukt tråkig och normal ut..varför kan man inte bara gå crazy med sin make-up som dom coola kogal/ganguro/yamanba girlsen?


Jäger

Huhu..jag är så sinnesjukt trött, sådär så man knappt ens minns sitt eget namn och lätt råkar gå in i dörrar. Var iallafall just hos Raman och valde ut lite bilder. Här är en av dom.


Mitt namn

PIXI

Placering på namntoppen 2008: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 10

Pixi är ett keltiskt kvinnonamn och betyder "älva, fe, liten alv". Andra former: Pixy, Piksi, Piksy


Noelle

Placering på namntoppen 2008: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 178

Noelle är en kvinnlig form av Noel som kommer från latinet och betyder "födelse" och syftar på Kristi födelse.
Noël betyder Jul på franska.


Vill du veta mer om DITT namn, klicka här.


På tal om namn, om jag får en dotter ska hon heta Alexis Nahla-Aurora Christel   :)

must-haves?

Jag är såå sunkig. Det beror på brist på de här fruktansvärt viktiga grejjerna:

1. Good remy-löshår.
2. B-U-S (brun-tan-sol, duuh)
4. Mascara som inte är helt jävla snustorr.
5. Jeans som inte ger mig skärsår.
6.  Parfym..vilken som helst..bara det är en parfym! :(

mystjej var det ja..

Haha, jag har anammat slacker-stilen fullt ut i pojk-kläder. Här posade jag hemma hos söta Linus i hans kläder. Hett va? Lägg märke till mitt ynkliga fula hår, MÅSTE FIXA LÖSHÅR och färgen är yuck..men,men..


pixi goes svin?

Alltså usch, vad trött jag blir på mig själv när jag är såhär svinig mot folk. Jag avskyr själv när folk säger att de ska höra av sig och sedan skiter i det.
Men nu gjorde jag själv likadant, fast det var inte meningen.
Här försöker jag bevisa att jag  inte alls är oseriös och att man kan lita på mig, och sedan förstör jag det geom att göra så.

Men det var inte meningen :(

Inte bir det bättre heller av att man istället försöker ringa ett på natten till någon som,alla normala barn, går upp innan sju på morgonen. Så förlåt för det också, men jag fick panik.

Jag är iallafall  ett superduper trött svinigt as nu.

pixi goes mys-tjej?

Jag har blivit en såndär tjej som går runt lite halvsunkig i luvtröja och hästsvans, WTF liksom?!
 Lovat mig själv att aldrig bli sådan utan se varje dag som en ny fashion-opportunity.

Jag sminkar mig inte ens fancy längre :( Detta måste jag ta tag i.

Haha, förresten; killar ser kul ut när dom tränar, även om dom är söta.
 Fast jag är nog inte heller sådär superhet när jag rullar runt på golvet och tränar pilates.

Dagens låt/ youtube-klipp

Lalalalala :D

 

såhär känner jag mig just nu:



Foto: Tobias

Haahaha.

Hittade ett  blogginlägg i min systers gamla blogg där det står såhär (har kortat av det lite):



Haha, nu när jag ändå är igång och skriver om min syster:
Hon är så sööt! Alltid, ALLTID hur bråttom man än har känner hon att hon absolut MÅSTE gå över övergångsstället när man ska över en väg. Även om det inte finns en enda bil i sikte Alltså, på riktigt.. skulle jag placera henne mitt på en öde grusväg skulle hon säkert kunna ta en 5 mil lång omväg genom en skog bara för att slippa gå över vägen utan att gå på ett övergångsställe.

pixi-noelle säger:
har alltid ångest när jag går själv..att gå över vägar
pixi-noelle säger:
*rysa*  
pix-noelle säger:

måse se vilket överångsställe jag ska ta så d inte ser dumt ut

Fördelen med att modella...

..är att man får ha sånna här snygga grejer. Grrr, mjow!


piercing

Jag vill pierca mig :(

I've got mad paint-skills..aaaight? hahaha


Bot mot gult hår

Skrev ju lite hatiskt om gult hår tidigare och fick lite dåligt samvete, så här får ni lite hjälp mot en vacker blond hårfärg:
Det är ett inlägg i Mysens gamla blogg om en skitbra produkt, innehållandes en före- och en efterbild på mig samt länk till produkten ;)

klicka här så kommer ni dit.

Haha.

Det divigaste jag någonsin sagt till en pojke måste varit "googla mig bara så hittar du mig" istället för att lämna mitt nummer eller någonting.

Provade nyss googla mig själv och blev lite grinig över att varken min blogg eller min sida på modellbilder kom fram. Istället fick jag bara fram länkar till fotografer som fotat mig. Irriterande.

 Google är nog trasigt. Haha.

DRUNK


foto: Raman (RamanTheOne på bilddagboken)



Joanna keeps on rocking

Joanna var snäll och fixade till en bild lite åt mig igen, den här gången från godis-shooten.

Tack, you rock <3

Den tjejen har some serious skills så kolla in hennes hemsida genom att klicka HÄR !

Modeller: Kim och Jag
Foto: Thomas V
Bildredigering: ( delvis Thomas V och ) Joanna

 

Innan Joanna fixade den såg den ut såhär :




Alkohol och Ångest

Bild ifrån fotograferingen med Raman.


BajsBajsBajs



Fan också. Fortfarande inte hört av Thomas om bilderna. Tänk om det har hänt honom något? Det värsta är väl att jag mest tycker synd om mig själv isåfall som aldrig skulle få dom bra godisbilderna eller kattblderna :( Pixi ledsen.

Dagens låt


Billigast löshår evva!

Bara för jag hitta en sida där man kan köpa 100 gram  remy / remi hår som är 75 cm långt för 600 spänn inklusive clips,microringar eller lim. Yeah, yeah.
Verkar vara en seriös och bra sida, värd att testa iallafall.
Synd att dom bara har blond #613..haha..men det går väl att bleka.

Fraktfritt också :) thihi.

Life is good.

konsten att vara blond

Nu tar man kanske för givet att det här inlägget på något sätt kommer handla om att vara korkad, aka. blond, men där misstog ni er minsann.

Jag ber om ursäkt i förväg för alla stavfel och skrivfel i det här inlägget. Jag tror jag börjar få dyslexi, om det nu ens är möjligt att plötsligt bara "få" det?

 Plötsligt kan jag inte skriva en enda mening utan att ifrågasätta mig själv....

Värst är det ändå med engelskan. Jag hade löjligt lätt med engelskan i gymnasiet och har haft ett arbete där jag pratat mer engelska än svenska varje dag, och nu kan jag inte ens skilja på "to" och "too". Jaja..hamnade lite off track här..sorry..

Iallafall; Jag förstår mig inte på människor som springer runt med kyckling-gult hår. Varför, VARFÖR gör man det? Nu menar jag inte gula skiftningar. Menar inte heller den där fula övergångsperioden man har om man håller på att byta hårfärg. Det är acceptabelt.

Men att frivilligt gå runt med gult hår och kalla sig "blond" det är inte okej för mig.

Snälla tards, köp silverschampo, färga håret askblont, guldblont, blek det med silvershimmer eller ha i en pärlemotoning. GÖR NÅGONTING, vad som helst!

För med äckel-gult hår får ni inte kalla er blonda. Ni kan kalla er trailor-trash utan smak istället.




Fy dig Rumer Willis.


buhäää..

Jag vill vara platinablond igen! Jag vill ha nytt lösår i #60 :( :( :(
Skit också att det ska vara så dyrt om man vill ha så ljust hår.
BajsBajsBajs.
Hatar mitt äckelblonda hår just nu.

Hemma

Haha, fa vad sämst jag är ibland. Raman är iallafall en superduktig fotograf och en fruktansvärt söt och trevlig kille.
Själv kände jag mig helt..jag vet inte ens hur jag ska förklara det..men jag kände mig helt tom och trött när vi skulle fota. Det kanske var ett lite svårt tema kanske..

Well, fick iallafall supergod mat :)

fota

Ska iväg och fotas strax, haha. Är faktiskt skitnervös, buhää.

Håll tummarna för mig!

puss.

Dagens låt


romantik på öxnered station

Har helt glömt att skrva om detta faktiskt. Detta hände när jag bytte tåg i Öxnered (som jag aldrig tidigare har hört talas om) som verkar vara något av en håla om man nu får lov att bedömma städer efter storleken på deras tågstationer. Är öxnered ens en stad? Hmm. Ingen aning och alldels för lat för att orka googla detta.

Iallafall kom det fram en kille till mg och frågade något flummigt om vilket spår hans tåg skulle gå ifrån. Killen hade färgfläckar på händerna och jeansen. Han bar på en gittarr full av konstnärligt klotter.

Sedan frågade han om jag knarkar, följt av ett litet tal om att bryta mot sociala regler.

Jag vet inte riktigt hur det gick till, men plötsligt satt vi där på en varsin bänk och han spelade gittar och sjöng för mig. Det var en vacker låt och hans röst var alldeles underbar. Han nämnde att jag är attraktiv och jag rodnade lite.

Många flickor hade nog funnit situationen otroligt romantisk, det tror jag iallafall.
Pojken med färgfläckar hette David (har jag för mig, blev osäker nu när jag skrev det) och är en 24-år gammal konstnär och musiker med en skön, flummig attityd. 

Vi skulle med samma tåg och vi gick av på samma station. Han erbjöd mig att följa med och "hänga med honom och hans polare",   men jag svarade knappt och hann inte ens säga hejdå till denna David, eftersom min supersöta bandboy mötte mig direkt när jag klev av tåget. David försvann bara iväg och vi kommer nog aldrig ses igen.

Detta har hänt mig flera gånger, inte exakt samma situation, men liknande. Det är alltid skönt när man reser och hittar någon som gör att resan känns betydligt kortare, så tack för det David.

kung fu panda

Är lite efter känner jag. De flesta har sett den här filmen för hundra år sedan (liten lätt överdrift, but you get my point). Den var faktiskt inte alls så komisk som jag väntade mig. Den var underhållande, men inte direkt rolig..if that even makes sence? Det var inga ha-ha-ha ögonblick alls helt enkelt.
Tur att man hade mysigt filmsällskap iallafall :)


Uddevalla in pictures.

Är i Karlstad nu igen *sucka* Verkar som att jag ska få en egen lägenhet iallafall. Frågan är bara om jag ens orkar bo i Karlstad. Varje gång jag är här mår jag dåligt. Men jaja..

Här får ni lite bilder från när jag åkte till min söta bandboy:

Posade på tågtoaletten i brist på bättre sysselsättningar.



Det här fick bli min tillfälliga save när håret blev lila. Hade bara guldblond hårfärg hemma och inte nog mycket för att färga mitt löshår, så det fick bli som det blev. Haha.



putmun? Haha.



Jag fick låna ma cute bandboys tröja så vi kunde gå ut på promenad.




Tog ett divakort när jag hittat kameran som jag tappade ute. Haha. Min lugg ligger helt cp så jag skallg ut eller nåt.



Såhär sur såg jag ut när han ville se på en Dansk pojkig film, så efter ett tag stängde han av den! haha. VICTORY!



Världens mysigaste katt som jag ville stjäla med mig.




Jag på tåget till Karlstad. Tard-face.


nattmat oh yeah baby

Min Bandboy står just nu nere i köket och lagar mat, och då menar jag inte att han steker färdiga köttbullar och gör pulvermos, ååh nej, han LAGAR mat. Seriös mat, grown-up-stuff. Sådant jag aldrig någonsin får äta annars.

Mysigast ever är han i sina glasögon, iklädd mjukiskläder och med kökskniven i högsta hugg.

Jag får inte ens hjälpa till, eller jag skulle säkert få om jag verkligen, verkligen bad om det, men så dum är jag ju såklart inte.

Haha, oj, klockan är visst över ett på natten såg jag nu. Tiden har gått sjukt fort faktiskt och jag åker hem imorgon(dvs. idag alltså)kväll.

Håret..

..var det ja. Tänkte bara skriva att det inte är lila längre, det är mörkblont. Inte något jag hade skaffat friviiligt annars, men det funkar. Ni får se bilder när jag kommer till karlstad, där jag glömde min överföringsladd.

klant-bebisen och bandboyen

Förut var jag och min bandboy ute på en promenad. Haha, som ett riktigt pensionärs-par, right? Iallafall så upptäckte jag att min kamera var borta när vi varit inne en stund efteråt.

Jag blev så uprörd så jag grät när jag förstod att jag antagligen hade tappat den utomhus. Så det var bara att dra på sig ytterkläderna och gå hela långa sträckan en gång till. Jag gick där längs vägkanten och grät som en liten bebis. Kände mig helt otröstlig, MIN KAMERA liksom!

Den är ju jätteviktigt för mig på ett nästan sjukligt sätt..men iallafall; När jag just skulle vända tillbaka så såg jag den ligga där helt övergiven på den kalla, blöta marken brevid skogstigen.

Först trodde jag att jag sett fel, men det var verkligen den. MIN KAMERA!! <3 Jag dansade hela vägen hem medan jag lyssnade på Amy Diamond på mobilen.

Slutet gott, allting gott.

Min bandboy är trött, sitter just nu och kollar på honom när han vilar,eller sover, vem vet? Ska ta reda på detta nu.

Åker väl till Karlstad imorgon I guess.

puss så länge.

pixi-troll?

ser ut som ett sånt där fult litet penntroll i plast.
 
Mitt hår är nämligen lila.

Yes, LILA. både mitt löshår och mitt eget hår. Skulle nämligen bleka det med schwarzkopf blekning med silvershimmer, vilket jag gjort flera gånger förut. Men av någon anledning blev stora sektioner av håret helt lila.

Synd bara att inte hela håret blev jämnt lila, I could have worked that! haha. Får se hur detta ska lösas. Just nu orkar jag bara garva åt det.

Så går det när man är divig. Gjorde det bara för att vara söt imorgon när jag reser till ett litet söto.

Tack för att du ringde och "tröstade" mig förresten ;) Haha. Det hjälpte faktiskt.


Joanna saves the day (nya bilder)

Gnällde lite på msn förut till Joanna, en fruktansvärt duktig fotograf och modell, om hela jag-får-inte-tag-i-fotografen-situationen. För er som inte vet det har jag ett tag försökt få tag i en fotograf ett tag nu som fotade mig och Kim i november.

Vi träffades och gick igenom vilka foton han skulle fixa med och efter det skulle han helt enkelt lägga ut bilder eftersom åt oss i ett  litet "galleri" när dom va klara och sedan skulle vi få de stora bilderna på skivor.

Den andra sessionen (vi kan kalla den katt-sessionen) vi plåtade samma dag skulle en annan duktig kille som heter Joakim redigera, men han har inte fått bilderna ännu. Att det dröjde till en början var helt och hållet mitt fel eftersom jag itne gav dom varandras mailadresser förrän efter ett tag. Men Joakim har ännu inte heller hört av fotografen.

Fanns dock små bilder i dålig kvalitet från den andra sessionen utlagda i ett litet galleri för att jag skulle välja bilder, men dom är inte direkt lätta eller roliga att lägga ner massa jobb på. Själv kan jag inte ens använda photoshop, haha.

Iallafall, jag gnällde lite till Joanna, och en kort stund senare överraskade hon mig med att ha "testat lite" med dessa små bilder som jag visat henne.

Blev så himla glad, för det har bara känts hopplöst och jävligt när det gäller dessa foton. Tack så jättemycket Joanna, you made my day! <3 Var en skitstor tröst och blev coolt.

Modeller: Jag och Kim
Fotograf. Thomas V
Retusch. Joanna (Gå till hennes hemsida genom att klicka HÄR)




Joanna rocks :)

Pinuppa



Fotograf: Mikael Martinsson

trollkarlens hemligheter

Hade premiär ikväll, och självklart kunde jag, precis som jag förutspådde, inte låta bli att titta.

Nu när jag vet hur tricken, som fascinerat mig sedan barnsben, egentligen går till så känner jag mig bara..korkad.

Svaren var ju så enkla att man borde kunnat lista ut dem själv..vilket man säkert hade kunnat om man faktiskt försökt. Men jag tror att jag på något sätt, innerst inne, ville bli fascinerad och inte veta.

MEN ett av tricken var så obvious att tom. blonda jag lyckades lista ut det på bråkdelen av en sekund. Blev lite proud mama då faktiskt :)

Jag är fortfarande moraliskt emot program-idén..well, moral är tråkigt anyway.

Ritade en paint-teckning förut för att visa en söt pojke hur såga-isär-tricket går till. Skitfin blev den!



1 kilo..

Har jag gått ner på två dagar. Det är väl godkänt? Fast blir lite irriterad på mig själv eftersom jag fuskat. Igår åt jag tex. 1 cheeseburgare, fyra smörgåsar och pasta med fläskfilé. SÄMST.

Haha. Men tränar man "Jordan workout" gör det tydligen ingenting, iallafall inte på vågen ;P

Det som motiverar mig att gå ner i vikt nu är att det inte är speciellt kul att modella när man är tjock, dessutom vill jag kunna klä mig hur jag vill, utan att behöva oroa mig för hur "smickrande" kläderna är.

Idag lägger jag upp en ny strategi för detta iallafall, jag ska prova en DETOX-diet där man mest får äta grönsaker och frukt.

Jag brukar ha väldigt mycket viljestyrka och disciplin när jag ska gå ner i vikt, så det ska nog gå bra. Man kan inte bara "försöka att gå ner i vikt" vill man göra det så Går man ner i vikt    helt enkelt.

trött?

Duschade för några timmar sedan och upptäckte först nu att jag glömt att skölja ur balsamet. Haha, SKILLAT!

fotas

Imorgon ska jag fotas av Raman..och jag har fortfarande inte klurat ut stylingen eller sminket. Jag är en sådan jävla slacker, Kommer inte ens lyckas rota fram rätt grejjer så vi får se hur det blir.

Temat är alkohol och ångest..ungefär..haha :)

ANTM season 11

Förra säsongen av Americas top model laddade jag ner, långt innan den ens började sändas på tv i Sverige. Jag kunde inte låta bli att sitta och slå på nästa avsnitt, och nästa och plötsligt var de slut. Det kändes tomt och jag fylldes av ilska mot mig själv.

 Varför har jag inget tålamod? Varför gjorde jag så?

Den senaste (elfte) säsongen lovade jag därför mig själv att se på Tv, problemet är bara att jag alltd mssar tv-program eftersom jag varken har koll på dagar eller tider. Jag flyter ju bara runt i en tidlös bubbla. Därför tyckte jag att det var lika bra att ladda ner hela skiten istället.

Såg just första och andra avsnittet (dubbelavsnitt).

Som alla ANTM-anhängare vet så föddes en av deltagarna denna säsong som man (!) och är pre-op (har en dingeldongel).

Här är hon!



Jag blev så sjukt arg på de andra deltagarna som var fördomsfulla och dumma, så himla onödigt. Jag håller på Isis som denna he-she heter. Besides tycker jag att vissa andra deltagare ser väldigt mycket mer manliga ut än vad hon gör.

sla försöka hålla mig från att se tredje avsnittet nu direkt *sucka*.

Let's dance


Jag älskar Carl Jan. Vilket supermysig gullefarbror. Skulle vilja adoptera honom som morfar. Så söt när han valsade runt att jag knappt lade märke till att han tappade stegen.

I klippet där de tränade och under själva dansen blev jag lite halvkär i Kitty, men hon sabbade det så fort hon öppnade sin mun efteråt. Jag förstår att hon försöker framstå som en rolig spex-brud, men hon behöver nog tona ner kaxigheten en aning eftersom hon nu dansade (haha, ursäkta, kunde inte låta bli) på gränsen till att vara ohyffsad.



Hennes kaxighet är nästan inte charmig när det blir sådär i överkant och hon kändes helt enkelt lite tillgjord. Man kunde se hur hjulen malde innanför hennes färglada huvud "måste..vara..speexbruuud..måste säga....något spexiiigt!" Hon behöver inte inte det, hon borde bara slappna av och lita på att folk uppskattar henne ändå, att hon kan vara söt utan som nu try way too hard.

Det är däremot bara pinsamt när folk gör sig till och kaxar när man vet att de tidigare på dagen låst in sig och grinat av nervositet.

Skriver mer sen..reklamen är slut!

update:

Säsongens första avsnitt bjuöd nyss på en enorm chock ( eller var det bara jag som blev chockad kanske?) för vem hade trott att en halvskalling, mullig, kort liten skådespelargubbe skulle utklassa minst halva startfältet?
jag var nästan lite smått nervös innan han dansade, sådär som man blir när misstänker att någon man tycker är söt ska skämam ut sig rejält. My bad.

Go Morgan!

Den jag (och alla) hört mest om inför den här säsongen var såklart Isabella (aka Blondinbella) men hon var bara..medioker..tråkig. Att se henne dansa var som att stirra på färgfläck medan den torkar. Haha, eller nej, så illa var det inte. Men det var lite tråkigt för det mesta. Hon hade några bra sekunder då hon liksom blixtrade till iallafall, så jag tror hon kan bli bra...kanske..om hon bjuder mer på sig själv kanske... 
Men blä för hennes fjäskiga attityd. Yuck på den.

Ser mest fram emot att se Laila dansa. Hon är ascool.


update 2:

Laila rocked, såklart. Som jag visste! Hatar hennes dock lite smått för att hon har schysstare kropp än mig och är typ lika gammal som min mamma ;(

Tycker överlag juryn har varit ganska rättvis med sina poäng faktiskt. Kanske lite väl snåla mot vissa bara.

dieter som fungerar?

En-cheeseburgare-om-dagen-dieten:

Yes, korrekt. Ett tag åt jag bara en cheeseburgare ifrån Mdonalds varje dag, oftast mitt på dagen, detta sköljde jag ner med ca 1 liter coca-cola zero om dagen. Gick ner typ 4-5 kilo på en vecka.

En- halv- clementin om dagen dieten:

åt alltså en halv clementin varje dag i några dagar och drack bara vatten och massa cola zero. Gick ner ca 3 kilo på två dagar.

Vattenfasta:

 jag drack vatten i så många dagar man klarar av, man går ner i vikt ganska snabbt första dagarna. Första dagen mår man illa, är yr och vill kräkas. Men det går över.

max 500 kcal om dagen dieten:

Kräver att man orkar väga mat eller iallafall räkna ut dess vikt, och att man har koll på kaloritabeller. I början är det lite krånligt, men man lär sig ganska fort. Om man äter något onyttigt så får man äta mycket mindre och vara hungrigare helt enkelt.
När jag åt så mycket så tränade jag varje dag, gick ner lika mycket som vid cheeseburgardieten, dvs 4-5 kilo på en vecka.


Dom här sätten fungerar jättebra om man behöver bli smal fort, men det är antagligen crappy för hälsan. Att säga att det inte fungerar att svälta sig själv är en lögn. Man blir såklart smal om man äter väldigt lite, så länge man inte börjar äta mycket igen.

Nu ska jag vattenfasta tills på söndagkväll iallafall.

Har tränat varje dag i tre dagar nu, "the jordan workout" såklart, vad annars? Jag är så trött i musklerna att mina armar börjar vibrera vid minsta lilla ansträngning nu, haha.

Jag vägde 64 kilo innan jag reste iväg, nu väger jag 68,5!
 
Det är sjukt mycket med tanke på att min personliga idealvikt ligger på ca. 60 kilo, och vid den vikten är jag inte ens speciellt smal.

Okey. Kommer skriva hela tiden om min vattenfasta, förbered er på mycket gnäll alltså.

pusspuss

ny kategori!

Namnet på kategorin talar för sig själv. Jag har ingen lust att vara fet igen och det är dit det är på väg. Norrlands-resor sabbar alltd min vikt, men nu ska jag ta tag i det.

dagens låt

vackert men creepy video? Det tycker iallafall jag.


trollkarlens hemligheter

Har sett reklam för detta program ett antal gånger och blir lika förfärad varje gång. Jag sitter och tänker onda tankar om de människor som hux-flux bestämt sig för att förstöra hela nöjet för människor som fascineras av magi och älskar att fundera över hur magiker egentligen lyckas göra  vad de gör.

Menar de allvar? Tänker de verkligen avslöja hur tricken går till? Hemligheter som aldrig någonsin läckts ut, som alla inom yrket lyckats hålla hemliga i alla dessa år, ska vi bara få dom serverade som light söndags-underhållning när vi slötittar på tv? Är det sant?

Självklart kommer jag ändå se detta program, hur kan man låta bli? Annars känns det som alla andra vet utom man själv, som när man var liten och de andra flickorna viskade om hemliga saker och man hade kunnat dö för att få veta vad det gällde.

Annars kommer jag nästa gång jag ser något magi-trick sitta där som ett korkat fån och fråga "hur kan han göra sådär?!" Bara för att få hånleenden av alla andra som faktiskt vet. "Dumma lilla blondin" kommer man kunna läsa i deras nedvärderande blickar.

Så jag ska se det, bara för att alla andra komemr göra det..eller ska jag istället försöka dra igång en stor bojkott av programmet?
 
Nee..det skulle inte fungera. Folk har inte självdisciplin nog att motstå, speciellt inte om man försöker förbjuda dom.

Söndag 21.00 på kanal 5 då folks!

wtf

Jaja, bevisa att du är en bäbis du. Allvarligt talat? Varför ville du ens ha kontakt med mig igen om du bara skulle ge mig dåligt samvete för saker som bara finns i ditt huvud?

Jag ville inte göra dig ledsen eller få dig att gråta, men jag klarar bara mina egna problem just nu, hur själviskt det än kan låta.

yeah yeah

Kul att ha lite foton på mig med min "fylligare figur" och kortare hår faktiskt. Haha. Det passade ganska bra med några extrakilon till just det temat iallafall. Nu ska jag gå ner i vikt så jag ser ut som mig själv igen, blir jordan workout och svält helt enkelt! Haha. Sedan blir det mera löshår såklart.



Fotograf: Mikael Martinsson


snygga killen

Kul att jag var tvungen att lägga på så omgående när snygga killen ringde mig. Han lyckades nämligen precis tima in samtalet till när jag var på väg till toaletten efter att hållt mig löjligt länge, utan någon egentligen anledning annat än att jag är sjukt lat.

Iallafall; Jag minns i gymnasiet när vi var ett gäng tjejer som suktade efter denna pojke. En gång bytte han om så man kunde se honom lite halvt, då var alla flickors ögon stora som tefat.
 
En flicka var lite kompis med denna pojke och många andra var avundsjuka och ville höra detaljer om honom och deras relation. "jag ser honom inte på det sättet" var hennes ständiga svar.

Haha, oj vad det känns länge sedan man gick i gymnasiet, innan man blev en bitter, uttråkad slacker.

de unge mödre

Ser på "unga mödrar" på kanal 5. Jag älskar det på programmet, trots mitt ogillande av det danska språket och deras rökande runt barnen 24/ 7. Är glad att jag inte blev mamma så tidigt som jag kunde ha blivit. Är alltför självcentrerad för att sätta någon annan före mig själv resten av mitt liv. 

gullefotografen

På söndag ska jag fotas av min gollunge, I'm his adoptive mother ;) haha.
Ville ha en passande bild till detta inlägg så han ritade sig själv i paint till mig. aaaew. cutsie!


public apology

Jag ska för en gångs skull vara väldigt privat, ber om ursäkt ifall detta berör folk illa. Andras privata ångest-grejjer är oftast inget man vill ta i med tång ens.

Men jag vet att en del människor (eller människor var fel...ärligt talat gäller det bara pojkar) jag träffat senaste året, och främst senaste tiden, känner sig utnyttjade av mig.

Utnyttjade och borstslängda på det där brutalt elaka sättet som helt enkelt inte är okej på något sätt.

Anledningen har aldrg varit att ni "inte duger åt mig" eller att jag "njuter av att utnyttja andra" och det har verkligen aldrig berott på att jag njuter av att såra andras känslor.

Det har bara berott på mig och mina problem att släppa in andra i mitt liv och att jag ständigt känner mig så rastlös och uttråkad.

Det där kanske lät elakt det också? Well, det är sanningen iallafall.

Vill bara be om ursäkt till alla det berör och försäkra om att jag inte är den typen av tjej egentligen. Jag vill vara seriös och kär..det verkar bara vara väldigt svårt för mig.

Men nu ska jag vara det. Nu ska jag vara det på riktigt. Jag lovar.

Pojkar borde våga försöka med mig nu, jag är snäll nu!

 Haha.

Förlåt iallafall.

Gratis kläder

Joakim hittade en sida som "passar slackers som mig". Man samlar poäng som man sedan får byta mot presentkort på H&M, Nelly eller JC, och det är gratis. Svårt att samla ihop nog mycket poäng kanske, men kan ju testa iallafall, haha.

Prova ni också om ni har tråkigt.


dröm-outfiten

köp till mig and I am yours forever..eller du får en kram iallafall? ;P



min älskade sjal <3

Den här stora, stickade sjalen från butiken "jive", som sorgligt nog är den enda hyffsade butiken i Gällivare förutom jeansgruvan,var det enda jag shoppade däruppe. Förutom väskan (som jag håller i på bilden) från second-hand butiken där jag fick låna kläder till fotograferingar. Blev lite kär i väskan faktiskt, den ser liksom sådär härligt vintage ut och har en fin guldknapp, eller inte knapp..äsch, jag får fota nån dag.



the jordan workout

När jag låtit mig själv bli fläskigare än vanligt, vilket tyvärr händer då och då, tar jag till "The Jordan Workout". Det är helt enkelt för det mesta modellen Katie Price och en rolig, glad svart man som hoppar runt i ett rum inrett i rosa. Man ler och har kul samtidigt som det är löjligt ansträngande och svettigt.

Haha, låter som en reklam detta, men jag älskar det verkligen. Fick Hanni att testa också för ett tag sedan och hon gillade också träningen.



Älskar tränarens kommentarer och att Katie ser så himla flamsig och osexig ut när hon stuttsar runt så brösten slår henne.

Det bästa är att man inte behöver köpa minsta lilla redskap, behöver inte ens ha så mycket som vattenflaskor fyllda med vatten som "fejk-hantlar". Man behöver inte heller ha stort utrymme, så jag kan träna i mysens äckligt stökiga rum utan problem, PERFEKT.

Sedan får man med ett litet avsnitt om en superbra och nyttig diet juice-diet som faktiskt verkar superenkel att följa.

Köp den Här.

äventyrliga pixi

Var lite uttråkad förut så jag rotade fram ett gäng gamla tjejtidningar. I en av tidningarna fanns ett test som talade om vilken sex-typ man är. Tydligen är jag äventyrlig a' la Samantha i sex and the city. Fascinerande att de kan räkna ut det beroende på att jag föredrar chips med salsa framför sötsaker och föredrar att leta upp spännande människor framför intima samtal..haha.

Allvarligt talat så förstår man nästan de som hånar tjejtidningar när man ser sådana test, men hey, det är ju roligt och allt behöver inte vara så seriöst :)

Hatar att vara i Karlstad förresten, funderar på att dra härifrån igen relativt omgående. I Stockholm hade jag mer att göra än jag orkade med och därför tyvärr var dissig mot en del människor.

Här känns det ganska meningslöst att ens släpa sig ur sängen på morgonen.

fuck off mister photographer

Seriöst så är jag helt galet jävla irriterad nu. Har inte hört av en viss fotograf ännu och har har bilder från två, inte en utan hela TVÅ foto sessioner. En del av bilderna behöver han inte ens redigera själv..dom ska bara skickas till Jocke. Jaja, fan vad dåligt. Jag har både smsar och mailat till honom och innan det hörde han inte av sig på flera veckor fast han skulle det.

Fan också vad trött jag blir på oseriösa människor ibland. Det värsta är att det är dom bästa, spexigaste sessionerna jag gjort och det är itne bara foton på mig utan även på en annan snyggo-tjej.

pinuppa sneak peak

Fotosessionen i Gällivare där allt blev ganska spontant, skulle egentligen ta heeelt annorlunda foton. Dessa bilder är inte helt färdiga, men jag fick lov att visa dom i bloggen iallafall av superduktiga mikael martinsson.

Kläderna fick jag snällt nog låna ifrån second-hand butiken i malmberget. Bältet behöll jag eftersom det bara kostade typ 10 spänn och jag blev lite kär i det, haha.

Handskarna fick jag i julklapp av underbara mysen.







Martin

I miss you, I love you, jag har inte haft msn.

PUSS.


karlstad snart

Nu har jag packat. Av någon anledning får jag inte plats med sakerna i väskorna, trots att jag nu har en väska me rän när jag reste ifrån Gällivare, och jag har inte köpt en enda sak. Precis samma saker fast mer plats, och ändå får jag bara inte ner det!

Jag vill inte åka till karlstad, vad fan ska jag göra där? :(

blandat

Var och hämtade ut tågbiljetterna förut efter att ha haft världens mest slöa dygn med att glo på tv på det där hjärndöda jag-vet-inte-ens-vad-jag-ser-på sättet med ett litet skojjigt litet söto.

 Jag älskar när folk har humor, synd att roliga människor verkar vara något av en bristvara i mitt liv för tillfället ;(

Iallfall tänkte jag tipsa om att man åker tåg för 25 kronor överallt nu i januari om man blir medlem i SJ prio, vilket är gratis och tar typ en sekund. Ska alltså åka x2000 från Stockholm till karlstad för 25 små kronor. Budget <3

Här får ni två bilder. En är från när jag och john blev ägda i ett test om hur mycket man mindes från år 2008, haha. 2 av 7 rätt var fick vi. Sorgligt.


John




Jag när vi åkte från kungsängen och jag stal kepsen. YOOO!


The prisoners: upplösningen!

Kanske ska börja med att förklara hur vi ens kunde bli inlåsta .
Caty som vi sov hos skulle iväg till radion på morgonen (typ eftermddagen då haha) och råkade låsa ett extralås utifrån utan att tänka på att man inte kan låsa upp det innifrån lägenheten även om man har en nyckel till det.

Hon var på radion alltså och kunde därför inte komma hem på ett bra tag, så, vi fjäskade lite med John tills han gick med på att ta en liten resa på typ två timmar (!) för att släppa ut oss.

Förstå min lycka när vi såg honom nedanför balkongen. Vi kastade ner nycklarna och allt var bra igen, och viktigast av allt: jag fick min efterlängtade cola!

slutet gott, allting gott.

Tack supermycket, you are our hero!


jag är ju vuxen.

Jag avskyr verkligen när människor inte inser att man har rätt att kalla sig själv för vuxen, för att inte tala om fatta sina egna beslut som en vuxen, när man är 21 år gammal.

Jag lider ju periodvis av världens värsta åldersnoja, så någon fördel borde jag få med min ålder som kompensation för det. Men nej, tydligen måste man höra av sig om man är borta efter tolv och man måste komma hem direkt när man vaknat på morgonen.

Dey känns som jag bär ett osynligt koppel för tillfället, and it sucks. Har aldrig varit med om det här förut eftersom mina föräldrar som tur är aldrig har varit speciellt kontrollerande. De har säkert haft lust att vara det man har istället bitit ihop och låtit mig leva mitt liv.

I love them <3

Nu tygns jag av dåligt samvete för att jag inte rapporterar vart jag är var eviga sekund, och så ska det inte behöva vara.

Hur många gånger ska man behöva upprepa orden "jag är 21-år gammal" innan det sjunker in? Jag älskar personen det gäller. jag gör verkligen det, men det är fortfarande lika jobbigt.

Gosh, trött jag blir. Men som den toffliga hundvalp jag är ska jag dra på mig kläderna och ta först tunnelbanan, sedan pendeln för att komma till ett hem där vi får sitta och stirra surt på varandra och "umgås".

baby got back

Jag är kär i det här paret och har varit det sedan dom var gäster hos "Ellen". Så sjukt kul. Jag önskar att jag gift mig före dom och kommit på idén.

Loves it!


om jag hade pengar..

..skulle jag köpa dom här apsnygga skorna från missoni.


5899 kronor inklusive frakt ifrån Brandos.se.


The prisoners ;(

Tänkte gå iväg för att införskaffa lite coca cola zero nyss, men det sket sig redan i hallen, för hör (läs) och häpna: vi är inlåsta!

Som dom där stackars traffickingbrudarna man sett i filmer. Inlåsta i en lägenhet i Stockholm och ingen vill hjälpa oss.

Och även om någon ville rädda oss så kan dom inte, man måste nämligen ha nyckel eller portkod till porten också.
Och koden är vi inte betrodda med.
 
Undrar vad för onda planer Caty har för oss..kan vi vänta oss att det när somhelst kommer släppas in några håriga gorillor (män) genom ytterdörren för att utnyttja oss?

 Borde kanske sminka mig och byta ut mina vita tantiga bomullstrosor, just in case.


Gårdagens fotografering

Först var fotografen lite sen med att svara så jag trodde nästan han glömt bort mig, men som tur var så var det inte fallet.

Han var faktiskt skitkul och kallade mig "lantlollan" och var med på mina störda idéer och kom själv med kul förslag. Från början tänkte jag bara ta några snygga portrtättfoton och se ganska kylig ut typ. Men vi testade olika grejer och olika smink och ja..det blir bra tror jag! :)

Han hade en liten mini-ps kurs med också, haha. EFTERSOM VISSA INTE TAGIT SIG TID TILL ATT HA DET MED MIG..*morr'*

jag på väg hem med utkladdat smink och galet trött.




ps. imorgon åker jag till karlstad så ni får normala kort.

puss :)

Dagen

Kom inte på någon mer spännande rubrik. Det är nästan skamligt vilken brist på fantasi man har, men till mitt försvar är jag så nyvaken att jag inte ens tagit av mig min vita sovmask med en enhörning på vänster sida. Den tjänstgör för tillfället som hårband istället. Lite lustigt att Caty som jag bor hos kallade den för "ögonbindel", det lät så mysigt kinky på något sätt. Eller är det bara jag som behöver en head-scan?

Jaja, Inatt sprang jag genom kungsängen för att möta min babygirl som hade världens chans att få ligga igår. Så avundsjuk blir jag, som den sura gamla bitterfitta man innerst inne är.

Iallafall så skadade jag mitt ena knä när jag rusade som en galning nerför en backe, så det är tur att poseringen för dagens fotografering inte är så fysiskt krävande. Ska bara stå och snygga mig.

Synd bara att jag känner mig superfet och fläbbig fortfarande, behöver svälta men Caty won't let me :(

ajkiiia

Nu ska vi iväg och möta caty i jakobsberg. Sen ska vi till ajkiiiia! ^^



jag orkar inte snygga till mig idag, inte ens duschat. suuuunk!


så härligt 14-årigt att ha cambilder. Haha. Påminner mig om the good old days!


jag idag

älskar blingbling-örhängena som jag köpte på H&M för tio kronor och läppstiftet från dollarstore. Billigt är namnam <3


dagens låt (womanizer parody)

I love britney men jag har dålig humor när jag är trött.
Haha.



Fotografering

Ska fotas imorgon klockan 18, haha. Väldigt intressant information känner jag! Ändrade mig dock totalt angående temat och stylingen, men det var som tur var helt okej för fotografen. Senast jag fotades gjorde jag precis likadant, fast ångrade mig ungefär samtidigt som vi kom till studion. Men jaja, spontanitet är ju roligt ibland. Men det är fruktansvärt oproffessionellt av mig egentligen, haha, men jaja. De flesta fotografer jag jobbat med hittills har iallafall varit  nöjda känns det som.

Blir pälsmössa och typ ganska trkig styling, känner för att ha lite snygga, normalare porträttfoton också nämligen.

Jag däremot är ganska supergrinig över att jag får vänta på vissa foton så länge, och inte nog med det. Fotografen har  har inte ens mailat/ ringt / hört av sig på något sätt alls! Jag kan ha tålamod om man bara pratar med mig, men annars blir jag sjukt sur om man inte gör som man kom överens om. Fine, om man inte har tid att fixa med bilderna på ett tag, MEN SÄG DET DÅ liksom.

Nu ska jag smsa honom iallafall innan jag ska dra iväg och grejja med grejjer,

gott nytt år då..

..eller "god fortsättning" som jag just fick lära mig är det korrekta att säga såhär efteråt.

Exakt på tolvslaget klev vi ut ur en taxi och såg fyrverkerier. Fick sorgligt nog ingen puss exakt på tolvslaget , fick nöja mig med att istället säga gott nytt år till taxichaffisen och sedan ta fram mobilen för att försöka jaga reda på en stackare som därför knappt hann fira tolvslaget. Elaka vi!

Jag hade väl hyffsat kul, även om jag gick igenom både plan a,b och c innan det blev som det blev.

Och sen kanske jag ska skriva förlåt till dom som känner sig dissade, om nu någon gör det. Det är inte meningen..jag var velig och dum men jag kunde inte bara ta hänsyn till mig själv igår faktiskt..men jag borde ge klara besked istället, jag vet ;(
 
Här är jag på väg hem till Caty för att sova klockan sju imorse. Fruktansvärt pigg och fräsch liksom. Haha. Sunkigast 2008 tänkte jag nästan skriva där, haha. Men sunkigast 2009 då förfan! ;P


RSS 2.0