Nyår imorgon då

Och jag har ingen fucking aning om vart jag ska fira detta...någonstans i Stockholm förhoppningsvis. Haha. Spännande!

öjj..

..imorgon klockan fyra på morgonen så drar jag till flygplatsen, sen kommer jag inte ha tillgång till dator/tid och lust att sitta vid någon dator speciellt mycket på någon vecka. Bara så ni vet. Men det är bara att ringa eller smsa om ni vill mig något ;P

Och om du läser här, så förlåt för att jag bad dig dra åt helvete och det där. Jag va bara surig och på elakt humör. Har raderat ditt nummer också i mitt dramaqueen-anfall. Så hör av dig.

Forgive me honey? ;(

harajuku girl

Den gången det svider allra mest i hjärtat att man är så fattig är när man blir väldigt inspirierad stil-mässigt och bara vill rusa ut och köpa massa kläder,löshår och accessoarer för att sedan byta ut allt sitt smink och färga håret.

Jag har en sådan moment just nu, sitter och känner mig tråkig och vardaglig medan jag glor på den här sidan. Där jag även stulit bilderna jag har nedan.

Så sjukt inspirerande. Nog för att folk skulle glo ganska rejält om man såg ut sådär här i tråk-sverige, men det skulle jag skita totalt i. Hade jag råd skulle jag bli en harajuku girl direkt!


Så enormt coolt hår. Måste ha en peruk som ser ut sådär..nån gång iallafall!






Jag vill ha en stor rosett NU! :(


stockholm

kommer kanske vara i Stockholm en hel vecka, bara för att jag får ett sjudagars SL-kort ;P haha. Måste ju utnyttjas då liksom.

Dita von Teese

Hon är så sjukt snygg. Precis så skulle jag vilja se ut faktiskt, tyvärr ser jag bara ut som ett emo-barn i svart hår, inte alls lika glammig som hon.


Sjuk

Det känns som någon lindat in mitt huvud i något slags luddigt material. Som om det fanns en slags vägg mellan mig och min omgivning. Ni som varit riktigt förkylda någon gång i era liv, jag vågar gissa att ni alla varit det, vet precis vad jag menar.
Alla ljud blir burkiga och otydliga så när andra pratar orkar jag inte ens lyssna på vad dom försöker säga till mig. Mina ögonlock känns sådär fruktansvärt tunga att jag får kämpa för att inte helt enkelt bara ge upp och bara gå runt med slutna ögon istället.

Så bra timing, verkligen. Tack så mycket Gud.

Om du finns tänker jag finna dig och ge dig en ordentlig käftsmäll när jag blir något piggare, sanna mina ord!

Imorgon är det meningen att jag ska orka flyga till stockholm.

:(

jag vill ha det här håret igen! :( Ge mig nytt löshår. Buhää.


fatty fat-fat

Har gått upp 4 kilo på en vecka, it totally sucks. Men ska svälta nu från tisdag när jag slipper att folk ska bry sig om ifall jag äter eller inte. Haha. Går runt i stora t-shirtar och känner mig bara fläskig och seg nu :(


nasty nasty nasty


stockholms bilder

fler bilder ifårn stockholm.


jag på nån toa :P




jag typ..lipar. haha.




jag på väg till pendeln.



jag hemma hos caty. Hon har ingen bra spegel så jag fick fota min outfit och kolla så den dög. Haha.


kalas

Idag var jag på kalas. Lokalen var så kall så jag gick runt med min mysiga sjal och skinnjacka hela tiden typ. Haha.

Såhär såg jag ut precis innan vi åkte dit.


Blond vs. mörkhårig

Något som alltid förundrat mig är hur annorlunda man blir behandlad enbart beroende på vilken hårfärg man för tillfället har. Som hårfärgsbytaren numero uno så anser jag mig själv vara något av en expert på området.

Det är inte speciellt förvånande att medlemmar av det manliga släktet behandlar en annorlunda, för det är väl känt att man automatiskt sätter något slags likhetstecken mellan blond och slampig?

Det som förvånar mig är att killar blir så mycket osäkrare på en bara för att man råkar vara blond, eller att killar man faktiskt känt ett tag plötsligt ser på en helt annorlunda, fast de känner en ganska väl.

Som blondin förväntas man kanske tåla mer spydigheter och frågor om ens sexliv, men jag blir smått irriterad när alla alltid antar att jag är en galen,slampig partybrud bara för att jag är blond.

När jag var mörkhårig var det mycket enklare att få folk att tro på att man faktiskt är en tönt som helst ligger hemma och läser någon av sina hundratals böcker.

Det allra mest förvånande är dock att tjejer reagerar så annorlunda på en. Känner man sig mer hotad av blonda tjejer? Ärligt talat gör nog jag det, men det är ingenting jag visar., det är bara en känsla i magen som jag försöker ignorera.

Jaja, nu ska jag slinka ur min snobben pyjamas för jag ska på kalas.


vet att ni älskar mina kassa mobilbilder ;P




Året

Årets bästa julklappar:

En palett med ögonskuggor
Glitterspray till håret
Ett sött armband
En resa
Mina svarta, långa party handskar ifrån Mysen <3

Årets sötaste person:

Bäsä såklart, som tröstat mig när jag av någon anledning gråtit över riktiga tards och som jag haft mina roligaste moments med.

Årets största fail:

Är jag själv och att jag varit sämst på att ta tag i saker, som tex. mitt liv. Haha. Plus mina korkade love-life val. FAIL. 

Bäst i år:

Att jag börjat leka modell, Det är kul och jag behövder få uttrycka mig kreativt på något sätt. Dessutom ha jag träffat flera söta människor genom modellandet :)

Mina löften inför nästa år:

Gå ner 5 kilo.
Skaffa ett hem.
Sluta vara så picky.
Skaffa ett husdjur.
Vara snällare mot min omgivning.
Göra val som jag mår bra av.
 

blööh

ville ta porrbilder imorgon men känner mig lite svullen (aka. alltför fet after allt jävla julgodis haha) så det blir mest portträtt och lite coola pinuppiga bilder i päls. Glömde kanske skriva det, men fotograferingen som skulle varit typ igår blev uppskjuten till imorogn klockan 12.30. Pixi är lite nervös ;(

Och arg som fan på min horiga kortläsare som vägrar fungera av någon anledning??!! :(

löshår

Blev lite inspirerad av en kommentar ifrån Saga att skriva lite om vart jag brukar köpa mitt löshår och sånt där.

Det jag har just nu är i färgen ljusblond ifrån medorian och är remy hår (rättvända strån, vilket håller bäst) .
Det var tyvärr svindyrt och höll inte alls bra så jag måste köpa nytt snart. Men så är det tyvärr med alla ljusblonda hår som inte är "virgin" dvs. obehandlat / ofärgat eftersom dom blekt sönder det. Jag behövde ha ett och ett halvt paket och fick köpa två paket alltså, kostade över tvåtusen kronor.

Blont Virgin, remy hår hittade jag hyffsat billigt på tradera en gång och det höll i över ett år, färgat en del av det i omgångar flera gånger och det va ändå sjukt mycket mindre slitet än det blonda från medorian (det är det som jag nu färgat mörkt och hade i på senaste bilden jag la in) Fast man kan nog bli ganska lurad på tradera, så kolla säljarnas omdömen innan ni köper.

På Alice-i-underlandet bilderna och på halloween hade jag syntethår ifrån happyhair i nån blond-mix färg och det kostade 149 kronor per paket just då. Det höll ganska bra faktiskt, har använt det håret flera gånger och ett paket räckte till hela håret.

Håret fäster jag alltid med textil-lim ifrån ica :)

hihi.

jag

divakort ifrån stockholm.


juuul juuul :D

Lovely julafton, bästa på massa år faktiskt. Jag är happy happy.

second-hand

Oooh, glömde nämna att jag fått låna massa grejer från en second-hand butik till mina stundande fotograferingar eftersom jag inte kommer åt min egna, stora garderob innan.

Fick rota runt där själv när det va stängt och plockade på mig två hela kassar med grejer och kläder.

Megasnällt!

Tänkte ta foton men har ändå ingen sladd till kameran så jag struntade i det.

Förhoppningsvis blir några av bilderna i stockholm sådär lagomt upprörande och bra.

päls

På juldagen ska jag fotas i päls. Både pälsmössa och pälskappa. Rent moraliskt är det väl helt förkastligt, men till mitt försvar så har jag bara lånat dom och det är väldigt gamla grejer.

 Skulle aldrig någonsin lägga mina pengar på att stötta pälshandeln. Nu kan man kanske uppfatta mig som en människa med lite dubbelmoral, jag inser det. Jag lägger ju trots allt min TID och mitt modellande till att stötta det om man tänker efter.

 Hemskt av mig. Genom att sprida bilder bärandes päls så uppmuntrar man ju andra att bära det, men det är inte det som är syftet med bilderna..för en gångs skull finns inget syfte annat än att få till snygga foton. För min del hade det lika gärna kunnat vara fuskpäls.

Jag kan väl använda till mitt försvar att det faktiskt är gammal päls och djuren hade varit lika döda oavsett om jag bar dom eller inte, men har full förståelse för folk som dömer mig.

Vet att vissa har noll tolerans när det gäller att bära päls, och det är er fulla rätt att känna så.



jao, det va allt..

puss

/pixi


planera mera

Jag är allvarligt talat sämst i världen på att planera saker. Att planera finns helt enkelt inte i min värld, den enda som finns är spontanitet och stupidity ungefär.

Från början skulle jag resa till stockholm och vara borta ett dygn. Jag packade alltså inte ner sådär fruktansvärt mycket, mest underkläder och smink.

Men först stannade jag i Stockholm sjukt mycket längre än jag tänkt mig och sedan åkte jag direkt vidare hit, för att sedan åka till Stockholm igen för att fira nyår och fotas av 2 eller 3 olika fotografer, innan jag eventuellt åker till karlstad igen. Om inte annat så för att hämta kläder och grejjer.

Iallafall; jag börjar få ont om rena kläder. Haha.

Idag har jag julhandlat lite och tiggt till mig lite julklappar (bland annat läppstift och french-manicure-set) och helt glömt bort det jag skulle göra, dvs. posta ett litet kuvert till min bryyd som bor i Skövde. Förlåt, haha, jag ska komma ihåg det imorgon kanske.

nu ska jag käka chips fast jatg egentligen tänkte banta inför alla fotograferingar, haha, men jaja, blir ändå smällfet av all julmat sedan ;P


hahaha..

Några av mina bekanta har uttryckt oro över att jag bara ska utnyttjas av "snuskgubbar" som vill fota mig bara för att få se lite boobs, och nu såg jag att jag fått en idiotisk kommentar om det också.Haha.

 Bara för att undvika missförstånd: mina mer lättklädda bilder är fotade av en KVINNLIG fotograf som ville fota mig för att..ja..varför? För att jag har ett intressant utseende har jag för mig att det var.

Att börja modella var något jag bara halkade in på eftersom två superduktiga kvinnliga fotografer undrade om jag var intresserad av att bli fotad efter att jag blev medlem på en modellsida för att snoka runt lite på en bekant fotografs bilder.
 
Både stylingen och idéerna har kommit ifrån mig själv och att det blev lättklätt är ingenting jag känner att jag behöver försvara. Jag visar inte ens någonting av brösten på en enda bild, men skulle jag känt för det skulle jag iof ha rätt att vara helt naken utan att folk ska ha rätt att gnälla om det.

Det jag visar är väl benen, OH NO! Men iallafall, ni behöver inte oroa er ;P

Jag kanske ska förvarna om att det möjligtvis kommer komma lite mer "glamouriga" bilder framöver, om jag känner för det :)

Jag själv älskar att titta på fine art nude bilder eller andra lättklädda bilder om det är konstnärligt och snyggt gjort. För mig är fotografering konst och ett sätt att utrrycka sig kreativt.

Men nu ska jag fan fota något naket och porrigt, bara för att visa hur jävla care-face jag är.


Här får ni en bild också, när jag hälsade på hos THS radio i stockholm med caty som har två program där och är teknikansvarig och något mer, haha. Lyssnade på en sjukt rolig intervju med..skit också..glömt namnet..ett känt band iallafall, som hon gjort. Ska länka till den om jag kommer ihåg det.

skål!


slacker.

Nu är jag arg på dig, eller irriterad iallafall, du får faktiskt ringa mig sen ;(

Haha, till er andra: God morgon!

Blev just brutalt väckt av att lampan tändes. Nu måste jag snabbt  duscha, äta soyghurt (namnam!), sen ska vi till Lindex (jag vill ha alla deras söta babydoll-aktiga saker!), sen ska vi till Dollarstore och sen ska vi nog handla julmat.

Har snart använt slut alla mina foto-idéer eftersom fler fotografer än jag trodde var intresserade. Ska eventuellt fotas av en riktigt duktig kille här nu innan nyår och sedan kanske av några olika fotografer i stockholm i januari.

Puh, jobbigt för en slacker.

tråk

För övrigt är jag väl medveten om att min bloggs innehåll blir allt tristare, men det beror på att jag inte varit  "hemma" på ett tag. Reste ju vidare direkt ifrån Stockholm, och efter nyår ska jag tillbaka dit ett tag. Så jag får se när det blir en förbättring på blogg-fronten. En fördel är att jag får vara ifred för alla haters här när jag inte engagerar mig i bloggen, haha.


Jag idag, inte orkat mer än att ta på lite mascara ungefär.
Nu har jag fått en vinterjacka btw, I love it, den är supergosig!




puss

/pix

magont

Blir så nervös att jag har ont i magen, och nej det beror inte på något allvarligt. Det beror faktiskt på något väldigt roligt. En superduktig fotograf tycker om min stil och vill göra något med mig. Prestationsångesten river i mig, jag är ju inte direkt världens mest skillade modell, är ju nybörjare. Men jaja. Jag är sjukt smickrad iallafall.

Om det blir något med det så blir det någon gång kort efter nyår.

paus

nu tar jag en paus från bloggen, inte pga folk som uppenbarligen inte kan läsa eller är för korkade för att ta in vad de läser, utan för att jag ska resa bort.

Once again: sluta läsa min blogg om ni inte gillar mig, Ingen tvingar er att göra det, är jag så sjukt intressant alltså?

Löjligt.

fyfan

Det är konstigt att jag aldrig tidigare blivit kallad hora och ful så sjukt mycket som efter att jag började leka modell..är det för att ni tror att jag själv tror att jag är snygg bara för att jag sysslar med det? För det handlar mer om att uttrycka sig kreativt än att visa upp mig, modellbilderna alltså.

Visst har jag divabilder också, men är mer för min egen skull. Ni kan ju läsa tidigare inlägg (som jag redan påpekat) innan ni antar att jag älskar mitt egna utseende, och även om jag gjord det, är det så hemskt när någon annan tycker om sig själv? sticker det så i ögonen på er att ni måste bli elaka och omognare än dagisbarn?

Och jag skiter fullständigt i om ni tycker att jag "borde byta stil för att bli tagen seriöst". De jag bryr mig om tar mig ju seriöst, varför skulle jag bry mig om hur främmande, ohyffsade människor ser mig? Jag ser på er som så ointelligenta att jag tycker synd om er, vilket ni antagligen bryr er lika lite om.

"oh, hon har en kort kjol, hon är nog en korkad,oseriös hora"

Snälla små idioter, vi lever på tvåtusen-talet..har ni missat det? Isolerat er i en grotta i ödemörken något århundrade och missat detta helt?

Jag tänkte skriva en hel del annat, men jag orkar seriöst inte det just nu. Ni äckliga människor som tror er vara så mycket bättre än alla andra att ni kan hacka på en en helt främmande människa kan väl bara sluta läsa min blogg?

 Ni gillar inte mig och jag gillar inte er heller.

Stockholm so far:
Fredag: träffade en söt emo-pojke som heter John och såg på idol
Lördag: Lekte med Björn och Mange och frös ihjäl
Söndag: Har duschat, bokat tåg och flyg till secret location. Haha.

Nu tänker jag inte blogga mer på ett tag, orka alla haters.

dra åt helvete.

söta

Hittade lite bilder från när min älskade faster va här. Haha, tänkte bara bjuda på en bild.

Hon ville låna min karl kani hoodie och pappa tyckte det såg löjligt ut, så han hotade med att isåfall gå i min skinnjacka. Haha. SÅ SÖTA! så jag va tvungen att fota dom.

 


snart så blire stockholm!

Blev lite trött på mitt hår och satte därför i lite mörkt hår, vilket resulterade i att jag nu ser ut som en äkta fjortiiiz, whuuhuu.

Är iallafall skitpepp på att åka till stockholm, speciellt eftersom vi ska "göra stan osäker" som Björn så vackert uttryckte det, haha, på lördagen.

Man skulle kunna tro att det betyder att vi ska bli fulla som ägg och typ däcka på plattan (det enda stället jag känner till  stockolm så jag använder mig av det här bara därför..mahahaha) Men vi tänkte bara äta och shoppa faktiskt. Lovely <3 Fan vad jag börjar bli gammal och tråkig.

Ser faktiskt fram emot idolfinalen, även om det inte är speciellt spännande. Vem fan tror att Alice ska vinna liksom? Jaja, bara för det lär hon göra det och jag får gå med nersänkt huvud, fylld av oerhörd skam, i flera veckor.

Jag idag! Inte hunnit fixa håret snyggt ännu dock.




hårförlängning ett-tu-tre

Jag känner mig verkligen sådär fruktansvärt normal just nu. Helt vanlgit att förlänga håret på folk klockan halv fyra på morgonen va? Inte..haha..Iallafall så tog det ca 30 minuter och blandade stickhair och trensar. Slingor/stickhair har jag gjort själv av gamla trensar med hjälp av keratinvaxpluppar och värmetången btw. Haha.



Lim (från ica) och trensar.



slingorna och värmetången (från exclusivehair)




kladdade dit två rader med trensar, ja, fin bena va? haha *slarvigast*



Sen smälte jag fast massa slingor med värmetången dådå.
Återigen: jag var sjukt slarvig denna gång.



tadam! Håret va inte ens borstat än så det hänger i fula slingor.



stockholm and shit

Imorgon åker jag och Mysen till Stockholm och blir kvar tills på söndagkväll. Imorgon blir det alltså idolfinalen och sen ska vi åka direkt till kungsängen, äta kvällsmat och sen sova. Vi lär ju vara ganska trötta eftersom vi åker så pass tidigt imorgon.
 
På lördagen har jag eventuell lite secret plans och samma sak på söndagen. Haha. Men vi får se vad det blir.
Skulle kanske passa på att bli fotad också egentligen...hmm..jaja, jag är sämst på att planera saker i god tid.

Nästa vecka kanske (men bara kanske) jag åker till världens sötaste söto som jag ska tvinga att tatuera mig like all over ma body ;D 

men blööh.

Uppenbarligen är jag nog intressant för att man ska orka läsa min blogg flera gånger, och alla vet mycket väl att jag inte är "ful". Att kalla mig för det är ett hån mot dom som faktiskt har oturen att vara..hmm..låt oss kalla det "utseendemässigt handikappade".

Om ni orkar läsa vad jag faktiskt skrivit i tidigare inlägg så ser ni att jag faktiskt inte alls tycker att jag är speciellt snygg, utan bara fjantar mig. Däremot vet jag om att jag är väldigt snygg på de flesta av mina foton.

Varför är det helt acceptabelt att kommentera utseendet hos någon bara för att den är blond och ser helt okej ut, medan det ses som elakt att kommentera människors utseende när de faktiskt inte alls ser bra ut på riktigt?

Och om kommentaren att jag har en ful kropp:  det är pga. människor som dig som unga tjejer får ätstörningar och känner ångest när dom ser sig i spegeln. Jag själv har lidit av både anorexi och bulimi för några år sedan, och hade jag fått den kommentaren då så hade jag sjunkit ännu djupare ner i den vidriga sjukdomen. Nu kämpar jag för att acceptera min kropp utan att behöva vara skitsmal, men det är svårt ibland.

Tänk lite innan du lämnar korkade kommentarer, du kan skada någon på riktigt.

Nu tänker jag inte lägga ner mer energi alls på störda/elaka kommentarer.  FUCK OFF era jävla tards.

Ligg.

Jag är ingens mamma, vad jag vet iallafall? Kan inte minnas att jag pressat ut nån slemmig liten varelse ur musen? Allvarligt talat; jag är trött på att alltid få spela nån jävla mamma-roll. Jag gjorde inte abort för att jag känner att jag vill vara mamma till någon direkt?

Och jag är trött på att alltid behöva försvara allt jag alltid gör, att alltid bli dömd av någon som faktiskt borde stötta mig och älska mig istället.

Fine, jag kanske är vidrigt slampig, äcklig och störd, men låt mig vara det då. Jag kanske behöver vara det just nu? Jag kanske inte mår så jävla bra egentligen och kämpar för att för en gångs skull komma över någonting jobbigt utan att bli deprimerad och gnällig?

Jag kanske behöver hantera det här på mitt sätt. Snälla stötta mig bara?

Alla säger alltid att jag är för snäll mot dig, att jag inte är din mamma, att du borde växa upp och jag borde tänka mer på mig själv. Kanske är det så? För vad får jag någonsin tillbaka?

Kommentarer..

Jag har faktiskt börjat få lite kommentarer de senaste dagarna (hurray!) Men, ni som är anonyma, va inte det. Det är ju inte lika kul om jag inte vet vem jag ska tacka (för de snälla kommentarerna) eller vilka jag ska kissa i munnen när dom sover (För de mindre snälla kommentarerna)
 
I annat fall tänker jag helt enkelt anta att ni elakingar (haha, brutalt ordval där va?) är  avundsjuka tjejer som ser ut som träsktroll så vidriga att de borde bo under en bro, eller killar som jag dissat eller som är bittra över att jag är out of there league.

Men allvarligt talat, vissa kommentarer är så onödiga.
 
"Jag förstår inte varför killar stöter på dig blabla.."
 
DET BEROR PÅ ATT JAG SNYGG, DUUH. Tänk lite liksom.

Haha.

nätraggning- tips till killar

Dagligen blir jag utsatt för diverse mindre lyckade raggningsförsök över nätet. Detta är ingenting jag klagar på, tvärtom. Det är toppen för min trasiga självkänsla, ärligt talat är jag ju ett bekräftelse-sökande äckel värre än de flesta.

Iallafall; Här kommer lite pointers till er som försöker ragga upp någorlunda unga brudar över internet:

1. Missbruka absolut inte frågetecken, inte heller utropstecken. Skriver en enda kille till "hur mår du????" eller "jaha!!!!" så kräks jag på dom. Vad finns det ens för anledning att skriva på det sättet???? (haha)

2. Färga håret svart och skaffa sidlugg. Om du inte är en jäkel på photoshop så låt luggen dölja lämpligt stor del av ansiktet, beroende på hur ful du är. (detta tips fungerar utmärkt främst på fjortis-bimbos,emo-wannabe-fjortisar och mig)

3. Är ditt största intresse att supa och böghöga med dina polare? We don't need to know that. Ljug att du spelar i ett band  eller är fotograf istället.

4. Ha inte nick som "mrsexy08" eller "HardAndHot".  Alla nick med ord som "angel" och "boy" går också fetbort. Detta borde vara ganska självklart, men tydligen är det inte det för alla (?)

5. Undvik att kalla tjejer "sexig" och liknande, använd istället tönt-komplimanger som "du har vackra ögon" eller "din klädstil är häftig". Ljug om nödvändigt.

6. Är det just mig du ska ragga på så skaffa tatuering eller piercing, är du feg kan du ju skaffa en gnuggis som du fotar. Haha.

JAG ÄR TRÖTT xD

phantom of the opera

Jag vet någon som ska bli tvingad att se på världens bästa musikalfilm med mig någon gång snart ;D Muhahaha. Allvarligt talat så älskar jag 90% av musiken, men den här låten är en favvis.


bilder

min syster hade massa bilder på mig som jag inte sett förut som är ganska nya, hon la in bilderna på sin dator nämligen.



hej bäst hållning!



flumma



födelsemärket!


Flumm..

Jag mår inte alls bra just nu, har ätit massa pasta nämligen. Jag tål verkligen inte pasta, är det normalt? Blir helt svullen och trött :( Just det, mitt weight-loss mission failade. Börjar NU stället. Ska leva på soygurt och frukt en vecka nu. Kommer skriva varje dag vad jag äter, bara för att jag ska skämmas om jag är kass. Haha.

Jag är sjukt frustrerad för att jag inte har min lack korsett och jag är i karlstad bara för att vänta på att få den. Om den ens är där jag tror? Jaja, hatar när folk inte hör av sig om sånt faktiskt, men man lär sig som tur är vilka som är sådana ganska snabbt.

Annars är jag ganska glad faktiskt. Känner mig inte hopplöst ful och det känns som att iallafall något söto kanske vill ha mig ändå. Haha.

pysspyss

/pixi


dagens låt

Unusual you -Britney Spears.

Älskar typ alla låtar från skivan, det står jag för! Haha. Go Britney :)

 

Officiellt

Nu har jag bytt namn for real ma babies :D Me so happy. Jao, har inte orkat/ haft tid att skriva på senaste tiden, vet att ni säkert misstänkt att jag avlidit eller något, men så är inte fallet. HURRA!

Heter Malin Pixi-Noelle Alexandra Eriksson nu, I can tell you this för jag står inte skriven med rätt adress någonstans eftersom jag är hemlös, moahaha...suck on that one stalkers! Tilltalsnamnet är understruket..skulle egentligen varit hela Pixi-Noelle..men jaja, no biggie.

Det dumma är att jag inte fått hem några papper på det, det ska man väl få? Fast såg att jag är skriven på fel adress genom att kolla på en sida som inte ens visste fanns förrän a cute boy named sebastian berättade det för mig *efter* xD

Men skrev ju rätt adress på namnändringen? Men äsch..det är ju inte ens min adress det helelr ändå...men ändå. Skulle va kul att få viktiga pappaer faktiskt.

Namnändringen var busenkel btw:
1. Jag sökte på "byta namn" på google och hittade rätt blankett direkt.
2. Fyllde i, postade till skatteverket.
3. KLART!

Löjligt

Alltså, allvarligt talat, det här börjar bli riktigt löjligt. Jag har varit så fruktansvärt förälskad i en del killar som sårat mig så brutalt, som inte alls har velat ha mig då. Varför vill dom ha mig nu?

Bara för att dom inte kan få en längre? Det är ju helt sjukt! Ska det behöva vara så? Att dom som vill ha en vill det bara för att de inte kan få en längre, för att man inte vill ha dom nu? Och ja: dom, alltså plural, flertal. Och fel personer behöver inte ta åt sig av det här, men rätt personer kan ju fundera lite över detta.

Det gör mig förbannad, kunde dom inte ha känt såhär när jag var kär, istället för att såra mig? Horor.

Ska man beöva spela obrydd och ontresserad mot den man vill ha på riktigt? Är det så jag ska tolka det här?

*sucka*

Då och nu.



November 2007 och December 2008. Jag har gått ner ca. 10 kilo. Dom kilona gick jag ner redan i december 07 /januari 08 genom att bara sluta äta helt enkelt, sen har dom hållt sig borta bara, fast jag pendlar alltid lite i vikt.

Haha. Iallafall, jag var inte duktig, jag slutade bara äta.

Sen har jag blivit blond efter massa krångel med håret, fast alla tjatar om att jag ska färga mörkt igen.
Har tatuerat mig och tagit bort en läpp piercing också..ja, det är väl hela skillnaden det.


teddybjörnen Eriksson, ja så hette han..

Haha, glömde skriva det här, som jag själv tyckte va sjukt roligt. Jag har väl inte så normal humor jämt men ändå.

My: Han sjöng alltd teddybjörnen eriksson för mig när jag skulle sova.
Jag: Eriksson?
My: Jaaa? Du vet, teddybjörnen Eriksson ja så hette han.. ?
Jag: Teddybjörnen Fredriksson.
My:*ser chockad ut* Nähä...?

aaaew <3

Härligt att typ bara hinna vakna och direkt få världens bästa komplimang "marry me, du är så otroligt vacker" Haha, Jaja, jag måste få skryta ibland och lägga in sån skit i bloggen så jag själv kan läsa det när jag har mina ful-dagar. Inte ofta man får höra att man är vacker. För min del rör sig komplmanger oftast om "snygg" eller "porrig" :( Me dont like!

Jo, bara för att ni ska förstå grejen med peruken ( på bilderna i förra inlägget) så var det meningen att det skulle se onaturligt ut, ville ha en skillnad från andra foton och sådär och det skulle se lite plastigt, färgglatt och tacky ut.

Godis-shooten...

Känner mig inte speciellt nöjd med dom här bilderna, menmen. Det är dom jag har fått händerna på än så länge. Den andra modellen heter Kim och fotografen heter Thomas. Yupp. Kommer bättre foton..nån gång ;(
Det var min foto-idé och jag stylade mig själv och snygga Kim stylade sig själv, superduktig är hon.

klick klick!

                          

U suck!

Tack svenska folket. Hur dumma i huvudet får man lov att vara? Världens tråkigaste Alice i final då. Kul, väldigt kul. Detta hamnade dock i skymundan (även om jag är så arg på juryns låtval att jag vill sparka dom i skrevet och ge Laila ett bröstnyp så hårt att hon får blåmärken) när jag fick höra om en annan sak. Ska inte nämna namn eller situation, för det är oviktigt. Men:

Folk som avlivar (dvs. mördar) helt friska djur utan egentlig anledning är vidriga och borde aldrig få bli föräldrar. Tvivlar på att så känslokalla människor kan bli bra föräldrar nämligen.

Dom borde faktiskt inte ens få leva. Hur kan människor vara så avtrubbade och känslokalla? Vad är det som gör att vissa är så döda inuti?

Det skrämmer mig :(

johan palm dricker festis (WTF?!)

Alltså, allvarligt talat, jag är så sjukt övertrött att jag tycker att den här videon är skitkul, sådär så man skrattar så man nästan bajsar på sig av skratt ungefär. Bara för att den är så ovärd, har haft så många visningar och kommentarerna, jag dööör.





"kan jag få hans msn eller hans nummer?" typ NO? Tror dom allvarligt talat att dom ska få det av nån random tjej som är så stolt över att ha suttit i samma klassrum som honom?

 Tror inte han finner så stort nöje i att skriva med besatta flickor som blir helt blöta i trosan av att se honom dricka festis anyways.

Come on, han är en halvtöntig, vanlig liten svensk pojke från Mjölby. Då är hans bror way höwter faktiskt. Höhö.

Vill ha Vill ha Vill haa!

Idag har jag en såndär dag då jag vill ha massa grejer. Haha. Sådär så jag sitter och tycker lite smått synd om mig själv för att jag inte är rik.Det känns som att livet inte är värt att leva ens utan dom här grejerna som jag vill ha, som om man bara lika gärna kan lägga sig ner och döööö.

En del av grejerna:

Nytt löshår (så sjukt jävla trött på att bråka med den här trassliga skiten varje dag!)
En stor, mysig halsduk (Fan det enda roliga med tråk-vintern liksom)
En palett med lots of ögonskuggor (så jag slipper ha emo-svart eller tråk-brun varje dag)
Nya porriga underkläder (så det blir roligt att träffa pojkar igen haha)
Bling-Blingiga Hår acessoarer (Så jag kan se lite partaay ut ibland)

Jag vill ha! och min slav är bortrest typ skitlänge nu :(

Fler pysko Alice i underlandet -bilder

fotograf: Evelina Eklund Hassel







                               

lillebror :(

Jag saknar mn lillebror så jag typ grinar ju, har inte setts på hundra år. Måste ringa och prata med honom sen och se om han lärt sig några nya ord.


Therese..

..är faktiskt sjukt smart. Alltid när man diskuterar saker med henne så har hon bra kommentarer och åsikter om det som får en att tänka till och se på situationer på ett annat sätt. Ville bara skriva det. Haha.

Nu diskuterar vi varför jag är singel nu (vilket jag aldrig varit såhär förut) det här kom jag fram till:

1. (Snygga) killar i min ålder som är seriösa är redan upptagna och dom stannar hos sin brud tills dom är typ 30 bast.
2. (Snygga) killar i min ålder som är singlar är oseriösa playaas
3. Resten av (alla snygga) killarna i min ålder börjar få åldersnojja och inser att det är "sista chansen" att snoppa en tonåring och jagar därför yngre brudar.
4. Jag har väntat för länge, och ju längre jag väntar desto petigare blir jag.  (Jag har tex. en mycket bestämd uppfattning om längd och hårfärg som killen måste ha.)

Haha, ungefär. Totally hopeless. Haha. skrev till "snygga" inom parantes överallt för hey, man måste ju faktiskt vara lite ärlig ibland; För killar som inte ser bra ut gäller helt andra grejer.

bajs

Jag och mysen lagade nyss middag (haha) hasselbackspotatis med kött/ falafel, sallad och två olika soretrs såser. My tyckte inte om lukten av löksåsen.

My: Det luktar bög i köket.
Jag: Luktar det rumpsex eller vad?
My: Nej, men det luktar bajs.
Jag: HAHAHAHA.

elak

varför ska jag alltid vara så elak för? :( bland kan jag bara inte låta bli, jag tycker det är för kul att testa folks gränser.. Bläh, jag har ingen rätt att va så faktiskt.

Foto

Jag gillar verkligen den här bilden btw.
Fotograf. Evelina Eklund Hassel


Lalala.

Idag mår jag hyffsat bra faktiskt, känner mig sådär helt okej utseendemässigt, psyket känns någorlunda stabilt och bäst av allt, jag har pratat med Bäsä <3 I love you.

Hon f rågade om jag ska med på en fest på nyår och plötsligt slog det mig att det faktiskt redan är december, DECEMBER liksom, wtf. Vet inte ens vart jag ska fira jul i år ännu, haha. Har inte köpt några julklappar, har inte tagit fram något julpynt..ja, jag är helt enkelt inte alls förberedd på detta.

Saknar att vara barn, när man knappt kunde bärga sig tills julen kom och när man tyckte kalle anka var skitbra.

Btw så har jag en ny chokladkalender nu, haha, jag åt ju upp den förra i förskott xD Det måste väl ändå vara det bästa med december? chokladkalendern, I love it!

Ska ialaafall se om jag kan fixa något roligt julfoto. Min första idé var att slå in mig själv i julklapps-papper, men det blev inge bra alls när jag testade. Min nya idé är sjukt mycket bättre faktiskt. Får se om jag orkar ta tag i det bara och ringa Thomas.

Hmm..ja, that's it..

flumm

Typiskt att telefonen ska ringa just när man ska sova i någorlunda tid för en gångs skull. Haha, lätt det flummigaste samtalet 2008, men så blir det när man envisas med att prata med mig på nätterna xD Menmen, det är okej. Men kanske ska försöka sova strax, och hoppas du lärt dig nu att äcklig öl är big nono. Haha.

nighty night

headern...

..är lite ändrad nu. Det är Evelina som tagit det nytillkoma fotot ifall ni inte ser att det kommer från alice-fotningen ;)

komplex

Seriöst, jag blir sjukt irriterad när alla (eller jaja, många) alltid ska tro att jag älskar mig själv och är divig, att jag tycker att jag själv är så sjukt jävla snygg bara för att jag tar mycket bilder på mig själv och ibland skojjar om att "jag är såå heet" och sånt. Det fattar ni väl själva att någon med bra självförtoende int ebehöver den sortens bekfäftelse?! Haha, jag har löjligt dåligt javförtoende ibland, sådär så jag vill gråta och krossa alla speglar.

Fast visst, jag kan erkänna att vissa dagar är jag ganska så nöjd, men det är inte ofta. OCH DET ÄR SÅ MYCKET FELSKRIVINGAR I MIN BLOGG ATT DET INTE ENS GÅR ATT URSÄKTA, MEN DET BEROR PÅ ATT MIN DATOR ÄR HELT JÄVLA STÖRD OCH LIKSOM LÅSER SIG HELA TIDEN SÅ JAG SER TYP TEXTEN FÖRST TRE MINUTER EFTER ATT JAG SKRIVIT..HAHA..OCH SÅ TAR DET LIKSOM ASLÅNG TID ATT FIXA ALLA FEL, OCH DET HAR JAG INTE TÅLAMOD TILL EFTERSOM MIN DATOR SKA VARA SÅ JÄVLA  FITTIG MOT MIG. jävla horiga caps lock.

iallafall, det jag skulle skriva är att jag har sjukt mycket komplex, över min näsa, mina ögon,min ppanna,min mun, min nacke, mina armar, mina ben, min mage såklart, min rumpa. ja..a mycket.

Baby P

Jag är en såndär korkad tjej som inte bryr sig sådär speciellt mycket om allmänbildning eller att hålla koll på vad som händer i världen. Det beror nog delvis på att jag är så känslig, jag känner alltid för mycket empati, sådär så jag själv mår skitdåligt. Inte för att jag tycker synd om mig själv eller så, haha, men jag blir så sjukt upprörd över hur människor kan vara så äckligt grymma och kalla.

När jag läst om "Baby P" så tänkte jag skriva något om det i bloggen men jag klarade det inte, jag var så sjukt ledsen så jag grät och mådde skit.

Det beror antagligen till viss del på att han på bilden liknar min lillebror som snart är två år gammal. Vi har några bilder som är sjukt lika den där dessutom. Jag vet inte ens vad jag ville ha sagt med det här inlägget men..hmm..att människor kan vara sådär kalla och skada någon så liten och försvarslös gör att jag bara vill gömma mig under täcket och aldrig mer komma fram.

 Att Baby P kunde ha blivit räddad så lätt gör mig förbannad, dom hade ju redan sett ut en fosterfamilj åt honom. Om en förälder någonsin skadar ett så litet barn med flit så förtjänar den inte fler chanser. Nej, jag blir arg på våran sjuka värld :(




Läs om det på aftonbladet

Ring Frei

Jag tror att en av anledningarna till att jag började lyssna på Lafee var att jag lyssnade så mycket på Tokio Hotel ett tag (obs, dom TYSKA låtarna, Bill låter som en bög på engelska) och därmed började gilla att lyssna på tyska låtar. Fast jag gillar ju "shut up" med Lafee, den är ju på engelska.

Haha. Vad flummigt det blev nu känner jag.

Det jag skulle skriva är att jag gillar den här låten och den här videon, men refrängen är creepy och ger mig gåshud, but I like it. Haha.


Alice i Underlandet

Idag fick jag en massa coola bilder av Evelina (hon heter madameeve på bilddagboken btw om ni vill kolla in henne)  hurray. Hon har redan hunnit fixa med bilderna med Alice i underlandet tema som vi fota i fredags. Happy-happy. Här får ni några av bilderna till att börja med ^^











lack korsetten <3

Da vad sjukt snabbt det gick att få korsetten, kostade btw 203 kronor med trosor och frakt. Haha. Kom inslaget i guldpapper, värsta julkänslan fick jag. Iallafall så va den lte för stor, så den drar ju inte direkt hop fläsket nåt, men det gör liksom inget för den va schnygg och höll iallafall upp girlsen utan BH xD happiness, haha. Mysen tog lol-iga bilder när jag gck runt och myste  den och porrskorna (och fula bomullstrosor haha..grrr..) va dock tvungen att ta av den gaska fort flr jag blev så varm och klibbig av den.

lala..fixa håret..



lalala..boob-check...




och en divabild!



loves it! Fast dragkedjan va lite ful, menmen. Funderar på att fota i den här snart kanske, innan jag blir för skinny.Haha.

what hurts the most

Visste inte att Cascada gjort en version av den här låten som jag la in för ett tag se, haha. Känner mig lite efter. Inte för att jag lyssnar på Cascada annars, men whatever xD







wtf CSI?!

Ser på CSI nu och blev lite paff.
Har dom skurit ner på budgeten så dom har blivit tvugna att börja använda typ skyltdockor som lik? Allvarligt talat, är det bara jag som irriterar mig på det? Så sjukt fult. Annars har det ju alltid sett trovärdigt ut, men nu känns det bara löjligt.


Before pics

Haha, alltså, jag pendlar i vikt sjukt fort. Ibland orkar jag inte bry mig, då kan jag gå upp flera kilo på en vecka, men det är inget jag direkt bryr mig om för jag vet att det tar typ en skund att bli av med det igen om jag bara slutar äta några dagar och tränar lite pilates eller nåt.

Alltså, att koka morötter i fem timmar och träna som en galning varje dag för att nå resultat "på sikt" är verkligen inget jag pallar, men cred till er som gör det.

Men jaja, nu ska jag ha en weightloss mission som jag redan sktivit,men jaja, haha. Förra året i december gick jag ner ca. 10 kilo på någon månad, som faktiskt hållt sig borta, hurray. Va ett litet fläsktroll, men det var typ sambo-kilon tror jag. Haha.

Och for the record, jag är inte alls speciellt besatt av min vikt egentligen, ifall någon skulle få för sig det. Jag tycker att jag är ganska het oavsett, och gnäller inte om ma fattiness, för den beror ju bara på mig själv liksom.

Men jaja, jag är lite degig, inte orkat träna på några månader och har ätit mycket skräp. Beror väl på att jag träffade en kille ett tag och sånt där tror jag.
 
Jag äter mindre när jag är helt singel för då behöver jag inte ha så mycket energi och då gör det inget om jag är ett hungrigt, bitchigt monster ibland. Haha xD

Har ett par skitsnygga jeans som är för små som jag ska kunna ha på jul har jag bestämt. Alltid skönt att ha ett mål faktiskt. Så jappjapp. 

Här är jag nu i världens minst smickrande outfit (aka sovkläder) och avslappad hållning, haha.




thinspo

Tjocka människor är inte snygga. Ser man en tjock person med sött ansikte tänker man inte "hon är söt fast hon är tjock", man tänker "vad synd att hon är tjock, annars skulle hon vara söt". Nu menar jag rent utseendemässigt, inget annat.

Att skönhet sitter i betraktarens ögon är bara lots of BS, det finns dom som tänder på extremt feta människor, men det är antagligen för att deras mamma svalt ihjäl eller nåt, haha, inte för att dom tycker att det är attraktivt egentligen.

Och, visst kan man vara tillsammans med en tjock person och verkligen älska den, men man älskar inte ATT den är tjock, utan trots att den är det.

Jag är så politiskt inkorrekt just nu så uschamejjen. Men iallafall, jag är inte sirekt superfet, men nu ska jag typ fasta och träna och gå ner minst 2 kilo i veckan tills jag gått ner minst 7 kilo (helst 10) bara för att visa att jag kan och hur lätt det är om man vill.


RSS 2.0