kli-kli

Det kliar under mina armar, jag blir galen. Haha. Jaow, ikväll blev  totally fail. Istället för myspys blev det liksom nattlinne och godisknaprande framför datorn..buhää ;( Ska ut och röka läskiga thailand-dödskalle-cigg..buhää..Mysen va rädd att dom skulle vara farliga, HAHAHAHA xD

horacpbögfittabajscp

Jag hatar typ SJ, jävla horjävlar. Jaja, jag är i fucking, jävla hor-karlstad ikväll då. BAJSKNARKFITTAHORACP.

Jag som va typ snyggast 2008 idag! :(

good morning

För min del är det iallafall morgon. Det är faktiskt sjukt ovanligt att jag är vaken och fixad den här tiden på dagen, haha. Nu brukar jag lgga och snarka som skönast. Är sjukt trött också, somnade runt klockan sex imorse och släpade mig upp klockan elva buhää, vad jobbigt det var. Så trött, och jag hatar att resa när jag är trött.

 Tur att det är tåg och inte buss iallafall. Haha, och jag är en sån jväla baby ibland, helt nervös för att byta tåg på en station jag aldrig varit på tidigare, haha. Och jag va liksom inte specellt nervös när vi åkte runt halva tyskland med tåg ungefär xD såå konstigt.

 Men jaja. Hamnar jag fel eller missar tåget så kommer jag grina, är för trött för krångel ju käner jag.

Och min outft idag blev värsta FAIL :(

anges carlsson- release me


 
I like this shit. Aldrig gillat Agnes förut coh var skitsur när hon vann idol. Haha. Men nu tycker jag att hon är söt och bra ^^

porr :D

Bara för att jag ska få den här korsetten som jag lagt in en bild på tidigare  (fast med ljusare rosa band) och dom här trosorna i lack. Haha, porrporr. Loves it.



Hmmm..

Just nu är jag lite smått fundersam och faktiskt också lite ledsen. Det är alltid jobbigt när någon annan hoppar på en och talar om för en vilka brister och fel man har som person, speciellt om det är någon man på något plan tycker om.

Jag är själv väldigt medveten om att jag kan vara fruktansvärt barnslig och omogen ibland, och inte på det bra sättet. Jag är också väldigt väl medveten om att jag ibland gör mig till eller känns lite "fake", som om jag gömmer mig bakom en fasad.

Jag skulle kunna svara väldigt utförligt på varför jag är sån, men det skulle nog bli en sjukt fet bok av det faktiskt, men här är lite förklaringar iallafall:

Jag hade en väldigt jobbig uppväxt där jag fick ta mycket av ansvaret i familjen. När jag var 12 år var jag mer mamma än syster. I min familj har det varit problem så långt tillbaka jag kan minnas, och jag har helt enkelt aldrig fått vara barn eller tonåring för det har krävts någon vuxen i familjen. Speciellt efter 15-års åldern eftersom jag från det året levde i ett hem med konstant misshandel.
 
Jag har också varit väldigt isolerad större delen av mitt liv eftersom jag varit mobbad och har haft stora problem med att lita på andra människor, jag var inte på fester och flamsade inte med kompisar i samma ålder speciellt mycket. Jag satt för det mesta hemma och läste och hade ångest under min tonårsperiod. Så på det sättet fick jag heller aldrig vara barnslig eller omogen.

Därför kan jag lätt uppfattas som väldigt barnslig, jag fick ju aldrig vara det när jag borde ha varit det, så det har kommit lite mer nu på sista tiden, speciellt eftersom jag är singel också, annars har jag alltid anpassat mig efter pojkvänner.

Därför kan jag nog uppfattas som väldigt barnslig ibland..bland annat.

Jga känns väldigt tillgjord eller fake lite av samma anledningar. Jag hade ingen tid att fundera ut vem jag var eller vem jag ville vara, jag kämpade bara för att fungera helt enkelt.

Jag har i stort sett alltid haft pojkvänner sedan jag va 15 små år. Jag har alltid anpassat mig efter dom, varit den jag trott att dom ville att jag skulle vara, samma sak i alla sociala situationer. jag har läst av människor och varit någon jag visste att dom skulle tycka om, så jag har aldrig kunnat hitta mig själv.

Det är klart att andra kan uppfatta mig som oäkta när jag själv inte ens känner mig äkta, jag vet ju inte ens vem jag själv är. Det är faktiskt något jag mår sjukt dåligt över och tänker mycket på. Hur ska man kunna vara sig själv när man inte vet hur den personen är ens?

Den enda som känner mig alls är så fruktansvärt långt borta, och jag saknar henne så det gör ont i magen just nu.

Äsch, nu är jag trött och ledsen.

gonatt

/pixi

Date.

Imorgon ska jag på date typ en miljon mil bort med en gullunge, det ni! Haha. Spännande, spännande. Synd bara att jag måste gå upp typ innan 12 eller nåt  ;( Kommer alltså inte att nörda så mycket för en gångs skull, åker väl kanske hem på Måndag dårå eller nåt. Haha. Bara så ni vet.

Korthårig

Innan Alice-fotningen med Evelina så hade jag sjukt bråttom så jag fäste löshåret på mindre än fem minuter, det satt alltså superduper obekvämt så jag fick dra ur det igår, alltså ser jag ut som Johan Palm för tillfället. Haha. Tänkte att jag skulle kamma ur limmet och låta håret vila från löshår iallafall ett enda litet dygn. I ett försök att ta bort Johan Palm looken så sprayade jag det lite och satte i några hårnålar. Haha.


I waaaant candy

Jag vill ha godis, fransk nougat vill jag ha! Och jag vill ha dom snygga bilderna från godis-shooten *mest tålamod 2008* haha.


höwt

Vill ha dom här billiga, coola korsetterna ;( gimme!






tjuvtitt..

..på Alice-sessionen med Evelina idag i mariebergskogen. Typ Oredigerat,  fotot säger dock inte så mycket egentligen, men kan tala om att många av bilderna har riktigt coola pyskfalls-vibbar. Haha. Sminkningen är såklart gjord av moi, as always ;P



Anna-Lisa

hahaha xD Kolla Johans helnöjda min och hennes hysteri-min. Haha. Funnaaay. Pinsammaste jag sett på tv, ever, faktiskt.

Trist att Johan åkte ut, blev skitledsen. Men blev iallafall glatt överraskad att snark-Alice var i botten två.



uppdatering: video på eländet:


Men lilla Anna-Lisa..

HAHAHAHA. Det var så pinsamt så jag grät, alltså inte att jag skrattade så jag grät, det va inget skratt där, nono. Bara tårar. Om jag va hennes mamma skulle jag adoptera bort henne, om jag va hennes kompis skulle jag låtsas att jag aldrig känt henne.

För er tards som inte ser på idol kan jag tala om att det va en hysterisk brud i publiken som flippa ut och skrek Johan i ansiktet och sen fick komma upp på scenen och va lika hysterisk då. PINSAMT. Men det största frågan av dom alla: hur fan kan man heta anna-lisa?

Idol..buhää

Uschamejjen, är så nervös, har kramp i i magen, nästan så jag kräks. Jag vill inte att Robin eller Johan ska åka ut :( Men det lär dom ju göra. Kan inte tråkiga hor-Alice åka hem istället? Stör mig på tråkiga personer, hur bra dom än sjunger. Speciellt när jag har biljett till finalen, haha xD

Ska äta ikea-choklad nu, för annars tuggar jag sönder naglarna av nervositet haha.

ps. Jag saknas Bäsä förresten. Buhäää :(

please come back to me emaljen ;(

Jag har sjukt dåliga tänder, och då menar jag sjuuukt dåliga. Det beror delvis på kass emalj, men mest på att jag blekt tänderna och det faktum att jag missbrukar coca- cola zero. Haha. Därför dricker jag alltid med sugrör, det minskar kontakten med tänderna och då fräter det mindre på emaljen, ganska logiskt.

Dessutom är sugrör kul och festligt och billigt. Crappy för miljön, men hey, det är nog inte så bra för miljön att laga tänderna en miljon gånger om året hos tandläkaren heller. So, kids använd sugrör, för emajlen går aldrig att laga eller få tillbaka, är den borta så är den borta ;(

dagens plåtning

Idag har jag snubblat runt i skogen i hor-skor, rysk-hora-sminkning och trasiga strumpor, visat rumpan för barnfamiljer, lekt med iskallt vatten och smutsast ner mina nakna ben med löv, gräs och lera. Haha. Som tur var frös jag inte så jättemycket, det kom först när jag kom hem. Då började jag skaka så jag nästan hackade tänder och tog en lång, varm dush. Haha, men totally värt det!

Vad jag sett av bilderna kommer dom bli skitcoola iallafall. Evelina totally rocks <3

trötter

Oooooh, jag har världens bästa foto-idé ever! Haha, men behöver typ sju killar till det isåfall...hmppf..och killar brukar inte vilja leka modeller..haha.

Jag däremot vill ju det och ska fotas imorgon klockan 12 och har inte tagit fram kläderna eller satt i löshåret, så jag måste gå upp typ..nu. Haha.

Problemet är att jag slavart bort fotografens (evelinas) nummer och inte har pratat med henne idag, så nu blir jag osäker på vilken dag vi sa egentligen, jag hoppas hon har mitt nummer och hör av sig imorgon..hummhumm.

Robin kanske ska med också, hurray, haha. Kul att be nån åka bil en timme för att skjutsa mig någon kilometer, men jag är en latmask. Haha. Dessutom får han ju se mig i porrkläder som belöning isåfall så, haha.

jaja, trött. ska sova. snark

lol-bilder

lägger in två lolbilder som thomas tog när jag stod och fixade med klänningen framför en spegel i studion. Haha. Väntar forfarande på att få godisbilderna fixade och inte orkat ta tag i kattbilderna ännu..blä..varit så jävla busy känns det som. Haha.

Lalala..här är jag i Kims lilla klänning..



Haha, snyggo-Kim fick hjälpa mig att knyta. så störd bild xD


sir truls

Idag var jag smakråd på ajkiiia (ikea alltså, haha) och såg den här söta grejen som påminner skitmycket om mitt gamla marsvin Sir Truls, så jag fick den av min nyaste slav. Yaaayh :D Haha, jag är lätt att göra glad. Fick även två söta små växter...och jag blev bjuden på mcdonalds. Spanks bitch <3


risigast ever är jag, fuck, måste ha nytt löshår snart ju.


Idol-finalen

Mysen ville väldigt gärna åka på idol-finalen och tänkte åka med en kompis, men den hade typ inte råd eller hur det nu var, haha, så nu får jag i julklapp av daddy att åka med My dit xD Visst är det kul att göra nånting och sådär, men just nu finns det så mycket annat jag hade behövt hellre...men jag hade kanske inte ens fått nåt annat ändå.

Men,men det ska väl bli kul, jag gillar ju stockholm liksom. Kanske får shopping-monaaay också. Haha. Jag låter som en tonåring "kanske får pengar till shopping av daddy liksom". Haha.


what hurts the most

what hurts the most (strawberry panic amv), superfin låt som gör mig helt emotional. Haha.

 


Ska se på hela serien igen snart har jag bestämt! kärlek på strawberry panic, all girls, all lesbians, all totally cute  ^^

Dansade med Johan Palm, Bagge och Jihde

Send your own ElfYourself eCards

Xena, what happened to you?

Jag älskade serien "Xena- the warrior princess" när jag var yngre, och älskar att det visas på nätterna nu. Den är sådär härligt B och lättsam. Haha. Jag känner mig helt efter, för jag visste inte att Lucy Lawless, som spelar xena, är sångerksa och blev superförvånad över hur annorlunda hon ser ut. Hur kan en människa se så fucking annorlunda ut?! helt sjukt..plastik- kirurgi? bantning? Vem vet..creepy iallafall..






Plutten

Idag vaknade jag av att jag fick ett sms "Mår du bättre idag plutten?" och det tänkte jag svara på även i bloggen eftersom jag vet att alla är såå nyfikna på hur jag mår (haha). Och förresten kan duuu vara plutten, din störda,söta,lilla mupp.

Ja, iallafall; Jag har fortfarande ont i nacken och får nog gå till farbror doktorn ändå.  Tog ett snack med Fotograf- Rebecka (som btw är coolast och mest talangfull ever) på msn om detta och hon tyckte jag skulle säga sanningen ifall dom fråga vad jag gjort. Men lättare sagt än gjort faktiskt. Haha xD

Nej, nu är jag löjlig, jag är ju inte lättgenerad direkt, jag fattar inte. Kanske är för att vårdcentraler,sjukhus och äckliga läkare och sköterskor får mig helt hispig.
 
Kommer ihåg när min läpp svullnade upp och de skulle skära ut piercingen. Haha. Jag låg på britsen och grinade och skakade redan innan jag ens fått bedövning. Tur att man hade en pojkvän som stod ut med sånt då faktiskt.

Jo, för tillfället känner jag mig mest glad och tacksam över förhållanden jag haft, speciellt två av dom. Det är lätt att bara vara bitter och sur när saker tar slut, men med tiden så  har jag börjat tänka på allt underbart myspys istället.

Tror inte ens alla får uppleva att vara så galet kära och lyckliga som jag haft turen att få vara flera gånger, så jag har ingen rätt att gnälla.

Har också haft sjukt mycket tur som ens hittat killar som stod ut med allt mitt crap när jag va yngre.

Jaja, flumm, flumm. Haha.

/miss pixi

Nacken

Okej, nu blir jag worried. Nacksmärtan har börjat sprida sig ut i armarna. Nu kan jag inte lyfta på armarna eller vrida på huvudet. Det värker så jag liksom får svårt att andas och bröstkorgen känns helt öm, kan knappt nudda den så gör det skitont, inte the boobies alltså, utan ovanför :( Jag ville egentligen leka med en mupp idag, men istället har jag legat stilla i sängen och surat sen jag kom hem. Kan knappt ens klä på mig själv, och kan verkligen inte ha BH för det gör för ont.

Funderar på om jag måste till läkare om det inte går över imorgon, men då måste jag ju förklara vad jag gjort för att skada nacken, och det går bara inte! Haha. Får säga att jag blev typ misshandlad istället isåfall. Lol, såå jäävla pinsaaamt.


Hahaha, så kul bild, blev fotad när jag låg och försökte sova, man ser verkligen hur sur jag är och jag har ingen hals xD


Ma drugs..

Det här har jag missbrukat i år:


Coca- Cola Zero
Flourtabletter
Datorn

Löshår

Mat

Shopping

Sex
Smärtstillande tabletter


Det här har slutat missbruka i år:


Godis

Hårspray

Brun-utan-sol


Det går framåt..haha xD


lussebullar och cola light..

..inhandlades på netto efter att Thomas hämtat mig och snyggo-kim imorse. Haha. Är seriöst helt död eftersom jag somnade runt 4-5 imorse och fick gå upp halv tio (fast det blev tidigare eftersom Kim ringde och väckte mig *morra* ;D


Dagen har sedan ägnats åt att gå igenom flera hundra bilder och jag kände mig som värsta divan, haha.
Hatade ganska många bilder  bara för att jag såg ful eller tråkig ut och vägrade låta Kim och Thomas använda dom, haha, feelåååt. Men jag va verkligen inte speciellt bra på våra gemensamma bilder medan Kim var superduktig.
 
Däremot ääälskade jag många foton på bara,bara underbara mig och hade skitsvårt att välja ut vilka jag ville ha. Sammanlagt valde vi tillsammans ut ca. 50 bilder vi vill ha, tror jag valde 9 stycken som han ska fixa till ordentligt som var på bara mig. Ville välja typ 100 ;( haha

Kommer bli sååå bra :D

Min nacke är btw värre idag än igår, blöh. Knaprar smärtstillande och gnäller, haha.

peruker <3

När jag blir rik ska jag köpa massa peruker. Så jävla skönt att kunan variera sig utan att behöva färga/klippa/stajla sönder håret. Dom här vill jag ha. Priserna varierar mellan några hundralappar och tusentals kronor, just dom här såg jag på tradera, egentligen är e-bay bättre, menmen...jag gillar tradera xD

Så coolt med lila,långt hår, perfekt för mina fjortiiz-momentz <3



Många tycker att jag borde färga håret svart igen, men det vågar jag inte, så en svart peruk skulle sitta finfint!



Blont hår som inte är tunt och risigt som mitt skulle också vara superbra faktiskt ;(




Och såklart, brun peruk för lite mer vuxna moments. Haha.



Nu ska jag nog sova om det går med den här bajsnacken, eller "slampnacken" som Joakim kalla den xD


pysspyss

/pixi

gosh, what a boring fucker I am

Den här bloggen har blivit sjukt tråkig känner jag. Har liksom inte orkat skriva om intressanta saker direkt, ska bättra mig, men inte just nu.

Just nu vill jag bara grina för min nacke gör så sjukt jävla bajs-ont. Jag har tagit två starka pain-killers, vet dock inte om det hjälper mot nackont, det verkar inte som det iallafall ;(

Jag kan inte vrida huvudet bakåt eller åt sidorna alls och det gör skitont även om jag ligger eller sitter helt stilla, och det blir bara värre och värre. WHAT TO DO?! ska lägga mig i sängen och gnälla och kräva attention, möhö.

Hoppas det är okej imorgon iallafall för jag ska möta Kim och Thomas vid tio och gå igenom typ hundratals foton från i torsdags, jobbigt, men ska bli skönt att få det gjort iallafall.

Får se om jag orkar släpa mig upp så tidigt bara, haha, idag sov jag ju typ hela dagen xD


/pixi

Dagens låt ;P


självstympande emo-brud

Det här är så sorgligt och vidrigt på alla sätt man kan tänka sig. Sådär så jag kommer ha svårt att somna. 

Det är en en forumstråd om ung tjej som skär upp sin kropp och tömmer den på blod medan hon dokumenterar det med foton. Vad jag kan se så kan man ju inte annat än anta att den här tjejen absolut inte mår bra och behöver hjälp när hon känner att hon behöver den sortens uppmärksamhet. 

Självklart kan ju bilderna bara vara fejk, jag hoppas det..men det känns ganska äkta.

Jag känner henne självklart inte på något sätt, ändå önskar jag att jag hade hennes namn eller nummer så jag kunde se till så hon blev inspärrad någonstans där hon inte kan fortsätta slakta sig själv som ett djur och där hon kan få hjälp.

Men vidrigast är inte bilderna, utan folks kommentarer:

 "Oh I'll just cut myself and fill 9000 barrels of blood." Just die already, you useless cunt. "
 
" once we are done and she's about to cut herself I can blow another load into her wounds!"

"I don't have courage to approach to her xP and no reasons to try to save this retarded girl"

"HAHAHA LOL if the twit wanted to die she would be dead, not takeing pix and being all proud of how much of a tool she really is. Make life better for everyone and kill an emo. they will thank you for it. Wa! life is sooo bad. Grow up you idiot"


Hur tänker man då? Har folk verkligen blivit så avtrubbade och störda?

Jag kan också ibland, i hemlighet, tänka lite nedlåtande om folk som skär sig lite i handlederna med typ en pappers-sax och sen stolt visar upp det tillsammans med lite gråt och prat om hur de "vill ta livet av sig". Fy på mig. Men jaja...

För att se bilderna och läsa tråden klicka HÄR, JAG VARNAR DOCK FÖR EXTREMT SUPER-NASTY  BILDER.


julporr :(

Jag vill ha en pojkvän vid jul, bara för att kunna ta på mig nåt sånt här innan man ska sova och bara "God jul älskling!" och sen ha crazy hamster sex och pussas. HAHA.



Jag älskar sånt ju :(
Orka vänta ett helt år innan man får chansen till det igen liksom..pfft.

picky

Anledningen till att jag i stort sett varit singel i ett helt år är inte direkt  att jag helt saknat möjligheter. Nej nej..ibland när jag har dåliga dagar så kan jag tycka riktigt synd om mig själv, riktigt gosa in mig i ett tillstånd av självömkan, haha.

Men jag har ingen rätt att tycka synd om mig själv när det gäller det, att jag är singel beror endast på att jag är så jävla picky, och inte på ett bra sätt. Jag väljer bort alla gulliga,snälla killar, istället har jag  riktigt ansträngt mig för att hitta killar som behandlar mig så crappy som möjligt.

Kan bero på att jag i stort sett alltid haft ganska toffliga killar som tagit hand om mig, sånna som man verkligen aldrig trodde skulle lämna en, och att det därför alltid känts förjävligt när det tagit slut.

Bättre då att vara med någon man redan ifrån början är osäker på, någon som man alltid väntar sig ska lämna en när som helst.
 
Då slipper man iallafall bli förvånad och superledsen. Haha xD


Sen tror jag att det beror på att jag själv ger ett väldigt oseriöst intryck på killar, ingen förväntar sig att jag ska vara seriös och då blir jag heller aldrig det.

De flesta får en helt felaktig uppfattning om hur jag är, och jag låter dom ha den bilden av mig; Känslokall, bitchig. hårdhudad, blond, slampa.

Fast ibland stämmer nog den bilden lite också..haha..

Jaja, jag får skärpa mig. Det här blev ju skitflummigt, sorry. haha

/pixi

vattenfasta

Från och med nu vattenfastar jag till på torsdag..soo, no food söndag, måndag, tisdag eller onsdag :) Vill mest bara testa och se hur bra det funkar. Haha.

pixi-paj

Kom på ett eget paj recept..haha, aldrig gjort paj förut faktiskt, men det blev ganska hyffsat okej, förutom att det blev rök i hela köket och jag förstörde ugnen då, haha.

Recept: 

Till pajbotten

Blanda ihop:
2 dl havregryn
1 och en halv dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
150 gram smält smör eller margarin

Ha i pajform i ugnen på typ 150-200 grader (haha, bestäm själva) tills den är lite gyllenbrun och mysig och ta ut den.
 
Låt pajbotten svalna och ha i sånt ni gillar, jag hade kiwi och hallon och serverade det med soja glass ^^

NAMNAM!

inte så snygg men..haha..spela roll..blir så när man bakar mitt i natten xD



Cancer?

Alltså, ni som känner mig vet att jag ganska länge haft ångest över hud-cancer( eller malignt melanom tror jag det heter men jaja) eftersom jag har fått massa nya födelsemärken, och massa gamla födelsemärken växt massor och börjat klia, plus att jag har sådana som är oregelbundna i formen.

Får även ofta sår på huden som liksom kommit dit av sig själv. Jag drar mig dock för att kolla upp det eftersom jag har läkarskräck och inte har råd med läkarbesök ( vet inte ens vad det kostar, men äger typ 50 öre så..haha). Joakim skrev förut att han hade ett födelsemärke som växt och skulle kolla upp det direkt, eftersom han är mer ansvarsfull och vuxen än vad jag är, och nu fick jag sms och födelsemärket var tydligen infekterad och ska skäras bort. Stackars gullunge <3 :(

Nu har jag ännu mer ångest faktiskt, måste ta tag i detta snart faktiskt och kolla upp detta. Kanske också har infekterade födelsemärken "bara", men är ändå livrädd för att det ska vara cancer..vill typ inte veta om jag har det.

Dagen till ära..

..så kör jag med horsminkning, smutsigt hår och karl kani hoodie. HAHA. Höööööwt.




Bjuder på en helt naturell, trött look också, snäll som jag är.


Gaaaah!

I seriously need to get laid! Synd bara att sex bara förstör allt, vill helst bara ha sex med nån random just nu känner jag.HAHA. I'm such a schlut! Men seriöst, not a good day today :(

Jobbigt detta med att vara singel! Har man sex med någon så får man bara ha sex med den och inte andra under samma period, för det är så sjukt, jävla horigt.

Har man pojkvän får man det iallafall regelbundet :( Kanske ska skaffa en sån..bara för att få mig nåt liksom. HAHA.


flumm om längd

Inatt sov jag i en väldigt kort soffa, inte skönt alls. Tur att man inte är alltför lång, haha.

Annars brukar jag faktikskt önska att jag var riktigt lång eller riktigt kort, bara för att min längd är så fucking boring och normal.

Gillar att vara med långa killar som inte är helt spinkiga faktiskt, då känner jag mig liten och söt. Nu vet jag att vissa kommer ta illa upp....men just don't, ok? Är inte som att det är det enda jag prioriterar faktiskt.

le photographeeer

Rebecka hade en supa-dupa goood idé till våran nästa session, ser ut som det blir nästa vecka ^^ spännande, spännande. Blir något helt nytt och har stor potential att bli sjukt hett. Jag kommer nog se slampig ut, för ovanlighetes skull, hoho.

Hoppas bara snön håller sig borta lite längre, annars blir det svårt.

Har ju en idé jag också som jag var väldigt pepp på, men det liknar ett tema jag eventuellt ska ta med Joakim i Stockholm, så jag får väl ta det då om inte annat.


mitt namn och jag ^^

Okej, såhär ligger det till med mitt namn: Jag heter inte Pixi-Noelle ifrån början, tyvärr hade mina föräldrar inte sådär megabra fantasi så jag fick ett sjukt tråkigt förnamn.

Det skulle inte gjort någonting ifall det inte vore för att många som jag ogillat genom åren delat samma namn. Sen är det faktiskt jobbigt att ha ett så tråkigt namn att det alltid finns minst 1-2 andra med samma namn vilken bekantskaps-krets man än väljer.

Min mamma tycker att Pixi-Noelle är sött, men långt, så hon lär bara kalla mig "Pixi" vilket funkar superbra för mig, använder mest det namnet bara ändå. Pappa tycker att det är superfjantigt, men hey det viktigaste är ändå att jag själv gillar't. Höhö.

Att byta förnamn är enkelt, sålänge man behåller minst ett av de ursprungliga förnamnen.

Man fyller bara i DEN HÄR blanketten och skickar in.

Så, nu vet ni det ^^

pysspyss.

På modellfronten

Idag skulle jag egentligen ha fotat med en duktig fotograf som heter Evelina, har ett riktigt supercoolt tema med supercool styling så är sjukt synd att det inte blev av idag, va pga. mina knäproblem :( Men vi ska göra det nästa fredag istället :D kommer bli awsoooome!

Sen ska jag och Rebecka (fotografen som tog vattenpöls-bilderna) komma på något kul tema och fota igen snart. Jag har nästan en idé om känslor, men till det behövs det en manlig modell också..iof inte helt omöjligt att hitta kanske...annars har jag en annan bra idé som jag ska funder vidare på och ta upp med henne när vi hörs nästa gång..

Och en annan duktig fotograf har äntligen kommit med en foto-idé som han skaskicka ett mail om till mig på söndag, är super spänd på vad det är eftersom han har en lite annorlunda, men cool, stil på sina bilder.

På tisdag ska jag träffa Kim och Thomas och gå igenom godis-bilderna tillsammans så han kan fixa med dom vi vill ha.

"Katt-tema-bilderna" ska väljas ut och skickas till Joakim för retuschering...

Så, det va nog allt för tillfället ^^

shut up!

Älskar den här låten och videon.


Leopard-Prints

Målade jag ganska mycket ett tag, och många frågade hur jag gjorde, vilket jag oftast inte orkade svara på. Tror jag skrev något om det i min förra blogg, men anyways...

Man målar först den färgen man vill ha som grund (typ guld, brun eller vitt är mes hett tycker jag.
 
Sen målar man cirklar/streck/prickar med en svart eyeliner, sen fyller man i cirklarna/duttarna med en brun ögonskugag eller en brun kajalpenna. KLART på typ tre minuter. Haha.

Kolla tutorials på youtube om ni inte fattar, finns säkert ganska många, men jag är lat så ni får leta själva. Haha.

Mina ögon. haha.




Anna när jag test- sminkade henne inför Halloween.



puss

/pixi

JAA! :D

Anna åkte uuuut! *happy dance* :D
Alltså, bara för att vara tydlig: jag tycker inte att Johan Palm sjunger bättre, men däremot att han är mer underhållande både som person och som artist.
Orka någon med en tants personlighet som pratar långsammare och mer välartikulerat än vad jag själv gjorde när jag jobbade som inläsare för blinda. HAHA.
Btw; Mysen köpte chips förut, jag är fetto nu.


jävla idol-Anna

Tack, ännu en av mina favoritlåtar sabbade, TACK, verkligen, jättekul."Somewhere over the rainbow" är faktiskt en låt man inte ska röra om man sjunger som en man med skakig röst, noo touchy touchy! :(

Johan Palm var ju faktiskt ovanligt bra och Robin Bengtsson också, ni ser att jag använder efternamn här men inte på Anna, det är för att jag inte vet vad hon heter,  care-face ungefär.

Den förra favoritlåten hon förstörde helt för mig var "bleeding love".  

Här kan ni titta vad tråkig hon är, typ sömnpiller 2008, och lyssna på hur förjävligt det lät när hon sjöng "bleeding love".


sämst

sämst är jag, haha. Skrev fel i länkadressen till min gamla blogg i mitt första inlägg, men nu är det fixat!

mallen.bloggagratis.se är rätt adress ^^

Nu blir det snart idol med kiwi (som jag inte tål) och clementiner som tv-snacks :(

Die idol-Anna, DIE!

Jag menar såklart inte att hon ska dö, bokstavligt talat, det vore ju bara alldeles för evil. Jag vill bara att hon ska försvinna ur Idol, så jag kan titta på hela programmet utan att behöva stänga av tvn dom minuter hon är med. Jag hatar, HATAR, hatar hennes röst. Visst är det coolt med en speciell klang eller on i rösten, men hon pendlar bara mellan att låta som hon har en hårboll i halsen och att låta som en förkyld man. Hon kan inte variera sig, and that sucks. Usch för att alla andra gillar henne. Äckliga, döva idioter är ni.

Sen hatar jag hennes panna, ursäkta, men det är sant. Skulle inte klaga om hon iallafall försökte dölja den lite, KLIPPA LUGG KANSKE?! men hon drar ju bak håret och visar stolt upp denna monstruöst stora, blanka saken i min tv varje Fredag.

Jag är trött på den.

Sen tyckte jag det är jävligt pinsamt med brudar som gråter i tv sådär faktiskt, och hon ser alltid ut som hon ska börja gråta av nervositet när hon känner sig pressad.

Hon borde ha en blöja i ansiktet ungefär, suger upp tårarna OCH döljer pannan, hurray.

jaja, tyvärr lär hon inte åka ut ikväll heller. Jag hoppas iallafall att nån av tjejerna åker ut, dom är mestast boring.


Min andra gång blev med snyggo - Kim!

Haha, rubriken blev helt ful på svenska bara för det ;(

Men iallafall; För ett tag sedan kontaktades jag av en fotograf som heter Thomas som ville fota mig. Jag tackade ja mest för att han har egen studio och jag hade några idéer som bara funkar i studio.  Det första jag ville göra var godis-tema, det är inte såå originellt, men allt behöver inte vara sådär sjukt nyskapande enligt mig, sen hade jag en till idé om "mänsklig katt som söker närhet". lite inspirerat av en outfit med kattöron som var jättefin, men mest inspirerat av hur jag är mot andra människor, haha. Ni som känner mig kommer nog skratta åt det iallafall,  fast är lite tragiskt samtidigt faktiskt, haha. Fuck, jag är nog lite tragisk hela jag. Haha.

Iallafall så behövde jag en till modell till den idén och från början skulle min syster ställa upp, men sedan kunde inte hon. Jag hade super-mega-tur som fick tag i Kim dagen innan, inte nog med att hon ställde upp, hon hade också helt rätt stil för temat och är supersnygg och duktig som modell.

Vi fotade i över 5 timmar och resultatet kommer bli helt stunning!

Ni får en liten "förhandstitt" här, men kom ihåg att bilden inte är färdig och att det inte är en av dom allra bästa. Det här var en av de första vi tog när vi bara började testa lite, så dne är inte sådär megarolig.


My first time modelling

Haha, får verkligen itne låta det bli en vana att ha rubriker på engelska, det bara skriker ju "FJÅÅRTIIIZ" som vissa tycker om att kalla mig, onödigt att ge dom mer ammunition faktiskt. Och just nu känner jag mig som en dyslektiker.

Menmen, iallafall så lekte jag modell för första gången i tisdags med en super-skillad fotograf som heter Rebecka Bergvall, klicka HÄR för att läsa om henne och hennes fotografering.

Vi var i hamnen efter att det regnat hela dagen. Trodde vi skulle få ställa in först så sminket och håret fick fixas till lite snabbt bara precis innan. Rebecka fick en superbra idé att använda en enorm vattenpöl, så jag ställde mig helt enkelt i vattnet. Marken var ojämt så jag kämpade för att hålla balansen på mina höga klackar, haha.

Det var sjukt kallt också och några gubbar som jobbade i närheten hade nog väldigt roligt åt mig (speciellt eftersom jag stod där och bytte kläder också haha). Hann ta väldigt få foton eftersom det blev mörkt, så blev inte så mycket variation i bilderna tyvärr, men ändå coola bilder tycker jag. Jag är happyhappy ^^











puss på nosen på er.

/pixi

Hello...again..

Jag gjorde det igen, egentligen helt utan anledning. Jag är jävligt retarded ibland alltså, fyfan.

Jag raderade min älskade, underbara, roliga, sorgliga, roliga blogg. Det var andra gången jag lät min ilska och frustration gå ut över bloggen, haha. Den här gången blev jag dumpad, gången innan var jag arg på en bekant.
 
"Nu är jag pissed, så nu ryker bloggjäveln".

Helt ologiskt och fruktansvärt korkat. Det är ju som att bränna en dagbok man haft ganska länge, alla minnen POFF, borta med ett enda litet klick. Den här gången behöll jag ju iallafall min bilddagbok (thank god), det räcker att jag tog bort den förra, den jag haft flera år.  POFF så va alla bilder borta, aldrig mer kommer jag lyckas samla ihop alla dom *snyfta*.

Kom på att jag iallafall har kvar min förr-förr-förra blogg, haha. Som jag inte skrivet i på en miljon år, men läs den gärna ändå. Jag tycker iallafall själv att jag var sjukt mycket mer underhållande på den tiden. På den tiden då jag var förlovad, bodde i Norge, hade svart hår och var sjukt bitter på hela världen. Haha.

Klicka HÄR och läs den nu! Or else..! *ser hotfull ut*


Jo. bloggadressen är helt ful, eftersom man inte kan använda samma som man hade förut , så jag la till ett extra "e" bara, så horigt, jävla fuuult.   :(

Ska fixa headern och färgerna på bloggen och kategorier och sånt när jag orkar det.

puss på er

/pixi- noelle

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0