Sushi sucks

Okey, nu börjar jag bli så himla trött på hela sushi-grejen. Jag har faktiskt utvecklat en egen liten teori om fenomenet som jag kallar sushi-sjukan. Beredda? Ok. Here it goes.

Människor som påstår sig "älska"  denna vidriga skapelse kan knappast syfta på smaken, åh nej. De älskar  absolut inte smaken, det kan vilken IQ-befriad person som helst räkna ut. Det vore väldigt märkligt om det "godaste man visste" var rå fisk med ris, inte sant?

Det sushi-människorna älskar är snarare känslan av att äta sushi,och nej, då snackar vi inte konsistens, utan känslan av att de inte alls är sådär tråkigt middle-class folk.

Plötsligt känner de sig lite mer fancy och upperclass genom att sitta och smaska i sig fisk (som de i vanliga fall avskyr om det är en del av en vanlig svensson-middag) medan de intalar sig själva och alla andra om hur gott det smakar.
 very blondinbella.

Sedan måste ta de såklart ta massa foton och/eller berätta för alla om att de ätit sushi och  hur mycket dom äälskar det. Sedan sitter de nog och myser lite över tanken på hur världsvana och vuxna de måste framstå nu.

Köp en hawaii-pizza  eller åk förbi donken istället people, snälla.

Om ni nu måste ha vidrig fisk kan ni väl spara lite pengar och köpa en ABBA sillburk på Ica?

Kommentarer
Postat av: Tess

haha, du tänker precis som mig! tror också att alla bara känner sig mkt bättre än alla andra bara för att dom äter sushi. kanske bara japaner egentligen som tycker om det men dmo äter ju all sorts konstig mat. det finns ju en anledning till att det inte är vanlig svensk husmanskost, no one likes it! XD

2009-02-14 @ 00:54:14
URL: http://pupcat.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0